Berke Büyükağaçcı
Büyük Kaptan
- 27 Mayıs 2012
- 22.323
- 7.659
- 1.623
olabiilir valla en son anlasti haberleri vardi sonra Asamoah firladiydi
Ağustosun başında haberleri çıkmıştı. Beşiktaşta Adrianoyu almadan önce baya istiyordu geçen sene
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
olabiilir valla en son anlasti haberleri vardi sonra Asamoah firladiydi
pek iyi topcu değil diye biliyorumAğustosun başında haberleri çıkmıştı. Beşiktaşta Adrianoyu almadan önce baya istiyordu geçen sene
Seneye Asamoah'ı beleşe almak lazım. Hiç kuşku yok ki şikecilere 1 kuruş para vermeden Asamoah'ı CL'e gidecek kadromuza dahil etmek müthiş bir zevk olacaktır
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bence bir oyuncu yüzünden o hava bozulmaz, kocaman adamlarız, sağlık olsun demesini bilmek lazım. Bu takım bir oyuncu ile tepetaklak olmaz. Çok önemli bir transfer evet, çünkü sadece bek pozisyonu değil adam joker, Joker demek taktik varyasyon demek. Ama olmayacaksada yapacak bişey yok, dünyanın sonu değil.Renktaş aslında kastetmek istediğim o değildi ama tam doğru kelimeyi seçememişim. Buradaki olumlu havadan bahsetmiştim, oynanan futboldan dolayı çocuk gibi mutluyduk bunun böyle devam etmesini temenni ettim sadece![]()
Amavi-Evra-Bedimo Marsilyanın sol bek rotasyonuBedimo ho diyelim seneye adam akıllı birisini alıp yedek yaparız
Carole niye gitti demeyelim lütfen. Carole defansif anlamda her mac gol yedirip ofansta da katkisi olmayan bir adamdı. Bence bu kadar iyi transfer donemi geçiren kulüp sol bekte alir
SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bayram bayram gevezelik yapma
Sürün yağlı surat!
Ben dün bu tiplere giydirince bana kızdınız ama görün bakın forum kimlerin elinde...2 tranfser görüp dursun ve tudor'u yalayan transfer taraftarları umarım bugün daha bunların ne kadar işe yaramaz olduklarını gorebilmislerdir.
Bugün göremezseniz de 10 hafta sonra 3.sıraya dustugumuzde belki görürsünüz ama iş işten geçmiş olur.
Sürün yağlı surat!
Brezilya liginden her zaman oyuncu alabiliriz. Brezilyadan sol bek bakmalıyız. Avrupa kulüpleri bırakmaz iyi adamlarını.carole niye gitti demedim zaten ama bu kadroda carole, linnes gibi oynunu iyi bir şekidle transforme ederdi kaldı ki carole ilk geldiği donemlerde çok iyiydi .. bu kadar iyi transfer donemı geçiren klub ama şuanda avrupada transfer donemı bitti oyuzden alacakları oyuncu kadroda düşünülmeyecek bi oyuncu olur kimse kadro mühendisliğini bozmaz