Transfer Nöbeti (ARŞİV 17)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Atalanta oyuncuyu bıraksa asamoah çoktan gelmişti. Juventusta yedek sol beki var zaten başka takımda oynayan sene sonu gelecek. Ne diye yeni sol beke para vereyim demiştir

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Atalanta enayimi transferin kapanmasına kısa süre kala as oyuncusunu bıraksın? Bakmayın juve asıl suçlu değil burada.Hata tamamen transfer planlamasını yapan kişilerde.Carole de gitti oh...

Son düzenleme:
bu saatten sonra grosskreutz vol2 gelir fazla birsey beklemeyin

1 kötü hamlede 8 iyi hamleyi hiçe sayan ilk taraftar grubu oldunuz. Tebrikler :))

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu nedir ya? galatasaray böyle mi transfer yapiyor:
DIpycfqXcAImIVj.jpg

Kaynak:
Caner İşbeğendiren sur Twitter : "Galatasaray'ın sol bek arayışı suruyor... Kriter; Satın alma opsiyonlu kiralık, yıllık sabit geliri en fazla 3 milyon euro butceli bir isim! https://t.co/zEBeD7Fo6D"

Bu ne kardeşim sahibinden ilan gibi

carole niye gitti demedim zaten ama bu kadroda carole, linnes gibi oynunu iyi bir şekidle transforme ederdi kaldı ki carole ilk geldiği donemlerde çok iyiydi .. bu kadar iyi transfer donemı geçiren klub ama şuanda avrupada transfer donemı bitti oyuzden alacakları oyuncu kadroda düşünülmeyecek bi oyuncu olur kimse kadro mühendisliğini bozmaz
Ya kardeşim siz maçları nasıl izliyorsunuz Carole utanmasa fener forması giyecek hala ilk geldiğinde iyi muhabbeti var inanamıyorum ya.

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

Alieren Futbol dünyasına hakim birisine benziyor sol bek adaylarını ona soralım

presli ve atak oyun oynayacaksak bek olarak kenedy gibi hücumcu bir bek kiralanmalı yada zor ama luca digne'de olabilir.

Firesiz kapatmak ve sizleri mutlu etmeyi her şeyden çok isterdim.Maalesef Juve tarafından kandırıldık.Şahsım adıma hepinizden özür dilerim.@askin ates

Allah allah bugun bayramlastiginda transfer bitti dememişler miydi buna..

abv juventus!!!!

Bu arada ben her zaman ayni görüşteyim ayağına takım başarısız olsa da eleştirsem ayağında gezen çakallar var. Kusura bakmayın ama Galatasaray'ın başarısı herşeyin önündedir. Anti Dursun'culuğun da

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Asamoah transferinin olumsuz olmasına çok üzüldüm. Galatasaray sol bek alır sorun değil ama Asamoah bir sol bekten fazlasıydı. 3 pozisyon transferi idi.

Avrupada transfer dönemi bitti iyi adam almak zor. Güney Amerikadan Telles gibi bir sol bek getirebiliriz belki

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Cenk Ergüne yaptığı transferlerden dolayı biraz güven duyuyorum, bakalım ne yapacak.

Hangi huymuş renktaş bu? Yapılan transferler ve kalitesi ortadayken hala aynı klasta 9. Cu oyuncuyu almak istemeleri mi? Bir transferden dolayı bunca emeği Yok saymaya susmamak mı?

Neden bu güne kalmış diyorsunuz? 38 m Euro kaç tl yapıyor farkındamısınız? Bu transferler çakıl taşıyla yapılmıyor. Kaldı ki inanılmaz olumlu bir süreç estirildi ki Asamoah menejeri tarafından kesin gözüyle bakıp Juventusla pazarlığa girişildi muhtemelen. Ve yine en kötü Juventus un istediği parayı veririz yine alırız düşüncesine kapıldılar muhtemelen.

Bu sorun Juve kaynaklı olamaz zira daha 8 gün varken pat diye kesmezlerdi bu transferi fiyat yükseltirdik beklerdik vs. Belliki bizimkiler kızdığı bir durum olmuş pat diye bu defteri kapattık diyorlarsa beklemedikleri bir yerden gol yedik bu da olsa olsa Asamoah ın menejerinden kaynaklı.

Ayrıca benim kitabımda 1 yanlış 8 doğruyu götürmez. 10 yıldır 8de 8 yapmış mükemmel oynayan bir takım var ben bu işi yapan emeği olanlara destek olmayacaksam kime olucam Allah aşkına?

Kaldı ki Galatasaray babamın malı değil. Ama burda bulunma sebebimizi de unutma. Birileri sürekli olumsuz durumlarda zaten içimiz yanmış bilerek aynı tavırları sergiliyorlar. içimizde yangını kora çeviriyor.
İşte aslında kimsenin yaptığı bişey yok, herkes üzülüyor, herkes kızıyor, sadece bunu farklı bir şekilde dile getirenler oluyor. Bunu alıp ikide bir sizin gibi taraftara demek doğru değil. Para konusunda katılmıyorum, sonuçta önceden bir bütçe belirler ona göre transfer yaparsın, paran kaldı ise böyle bir oyuncuya talip olursun. Mesela yine şu kadar transfer yapıldı yönetimi eleştirmek haksızlık olur diyorsun. Kimse bu rotada eleştirimiyor ki, çıta yükseldi, herkes bu pozisyon içinde kalite istiyor. Kaliteli bir isme takip olunduğuna göre parada sorun değil demek ki. Asamoah olur veya olmaz, daha hala belli de olmaz ama işte yönetime kızılmasının kilit noktası şu an itibari ile ortada alternatif bir plan görünmemesi ve artık zaman aleyhimize işlediği için kaliteli bir oyuncunun gelmesinin zor olması. Belki vardır biz bilmiyoruzdur ama işte taraftara çıkıp bunu anlatmazsan taraftara kızar. Çıkıp anlatırsan yada kaliteli birini getirisen bayram yerine döner. Yine bu durumda şimdiye kadar yapılan transfer ile ilgili, kaliteli beklentiyi yükselten transferler ve sol bek pozisyonu eksik.

MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Tudoru da Yağlı suratı da Cenk Ergün'ü de yalıyorum size ne!!! Bakın işinize ben ocu burcu değilim. Zira beni şahıslar değil işini adam gibi yapanlar ilgilendirir.

Doğru iş yapanı alkışlarım kimseye de sormam. 3 haftadır sesini çıkaramayanlar bakıyorum da bekledikleri mağlubiyet olmayınca Asamoah ın transferinde sorun çıkınca kendilerine yer bulabilmişler forumda.

No sıkıntı umrumda bile değilsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt