Transfer Nöbeti (ARŞİV 17)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yarın belli başlı sürprizler bekliyorum.

rahman sakatmıs evt ama cocukta kumas var, 15/16 sezonu gibi oynayacağını bilsem hemen gelsin derdim ama maalesef emin olamıyoruz
transfer bu saate kalınca anca böyle kumarlara mecbur kalıyorsun
millet clye kadrosunu yazdırmıs, garanti topcuyu bu saatte getirmek imkansız

Baba Rahman için kumara değer sonuçta sağlam olsa zaten alamazsın opsiyonlu alabiliyorsak alalım bu saatten sonra bundan iyisi zor zaten

Aslolan Galatasaray'dır

Abv seten evren neye gore hayirli olsun diyorsunuz.ulan fiyat veriyorsunuz herseyi yaziyorsunuz nasil iptal olur bu transfer. Anlamadigim resmi site admini bile yanildi ya

Piayasada solbek yok gelecek en iyi adam digne olur o imkansiz zaten.rahmana raziyiz sakatligi yoksa tabi

Alberto Moreno'yu istemiyorum şahsen. Liverpool taraftarlarının en sevmediği isim şu anda. Tabi bizim ligimizde farklı olabilir ama benim görüşüm çöp olduğu yönünde.

325196-1467276872.jpg

Sence?

Fetocu tipi var aman diyim bak

kiralık bişey bulsak iyi olacak olmadı ansaldiyi alalım ocakta da asamoahı beleşe getiririz

Sol bek isi artik patladi onu anladik. Cok uzgunum cok.

Diger taraftan arda gitti mi bir yere ??

Asamoah olayı çok koydu

Başından alamasak tamam zaten takım iyi sorun değil de transferin son günleri yaptıkları şerefsizliğe bak

Ciddi sevmiyodum bunları zaten acayip kinlendim

TapaTalK

U21 deki iyi takimdan sol bek oyuncumuz yok mu acaba illa transfer gerekmeyebilir ya da Altinordu takimindan alamaz miyiz Linnes'i yedeklesin kimbilir belki daha iyi olurn De jong,Donk gibi adam alacagimiza ben alt yapı diyorum en kotu yedegimiz bu sekilde olur

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ocakta başka bir takıma bile gidebilir asamoah bana göre asamoah defteri kapandı başka oyuncu almak zorundayız eğer carole asamoahı kesin aldık diye gönderildiyse tam ayvayı yedik juve nin tuzağına düşmemeliydik şimdi sol tarafımız cidden rezalet duruma girdi

Şimdi panik transferi yaparız gideriz bi kütüğü getiririz
Altınordu'dan filan sol bek bakın hiç olmadı para bayılmayız fazla

TapaTalK

Son düzenleme:
Hayat kisa, Amrabat geziyor...
Bu kadar hizli takim degistiren adam da gormedim, Leganes'e gitmis.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt