Transfer Nöbeti (ARŞİV 17)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sol bek isi artik patladi onu anladik. Cok uzgunum cok.

Diger taraftan arda gitti mi bir yere ??
maalesef koray abi :( zaten bu saatten sonra alacağımız adam elimizde patlar içi geçmiş karpuz alırız anca :( linnes in ve rodriges in çok iyi performans göstermeleri için dua edeceğiz ! her sene bir yerimiz mutlaka eksik kalıyor bunun sebebi senelerdir kadro planlaması yapmadan aldığımız dandik çöp oyuncular ! de jong donk ve serdara ödediğimiz parayla sol tarafı baştan inşa etmiştik çoktan !!

Görüşmeler nafile, satışa geldik.

Bu şerefsizlerin de sol bek olarak spnizzola denen bir adama mecbur kaldığı döneme denk gelmemiz de bizim talihsizliğimiz.

Alnitak Alnilam Mintaka
Bu sene planlamamız iyiydi böyle bi hata nasıl yapıldı anlamadım

Adamlar belli etmiş zaten adam alırsak bırakırız diye sen başka adamlara nasıl yönelmezsin böyle amatörlük olur mu

TapaTalK

Avrupa'da herkes takımını belirledi ve kimse iyi oyuncusunu artık vermez. Bu saatten sonra Brezilya Arjantin pazarına yönelmek lazım. Başka çare yok.

Juve şerefsizlik yaptı ama bizimkilerde eşşeğini sağlam kazığa bağlaması gerekirdi.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Marcisho ve khedira da bizi etkiledi şansımızı seveyim.

SM-A520F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

rahman veya kenedy kiralasınlar

bu saatten sonra daha iyisi olmaz

ansaldiye eger teklif göndermediysek sezonun basında bu transfer komitesi agır arızalıdır kimse kusura bakmasın

Burdaki arkadaslar Avrupanin birkac buyuk ligini izleyip yaziyorlar. Kuzey Avrupa, Afrika, Latin Amerika ve hatta Asya ulkerinde ne cevherler vardir, kimbilir. Scoutlar bulsun.. Gorevleri bu.

Linnesin olmadigi maclarda Tolga cekilemez mi oraya zaten defans yaptigimiz sureler cok az olacak bu sene ligde. Gorev adami iyi de kosuyor bence becerebilir altyapisi saglam.

Şu ali naci ve nevzatın isimlerini görünce tiksiniyorum asamoah olmadi diye sevinmislerdir aa bakın biz haber vermedik olmadı diye.

SM-A520F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Günaydın renktaşlar tekrardan hayırlı bayramlarimiz olsun bu mübarek bayram günü bizim umutlarımızla oynayan tüm Juventus yöneticisinin malzemecesinin bu işe fitne fesat katan kimse hepsinin ben.....

LG-H815 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

rahman sakatmıs evt ama cocukta kumas var, 15/16 sezonu gibi oynayacağını bilsem hemen gelsin derdim ama maalesef emin olamıyoruz
transfer bu saate kalınca anca böyle kumarlara mecbur kalıyorsun
millet clye kadrosunu yazdırmıs, garanti topcuyu bu saatte getirmek imkansız

Ameliyat olacak.

Juventus yerinde ben olsam bende vermezdim.
Adamlar 10 milyon para istiyor.sen gidip oyuncunun aklını parayla karıştırıp klube 4 milyon para teklif ediyorsan alamazsın. Aynı uygulamayı bize yapsalar ortalığı ayağa kaldırırdik.

Çok iyi iş çıkardılar dedik.ama bir işide tam yapsalar şaşardım.
Bu yönetimin hata yapma lüksü yok. Avrupa'dan elenme gibi rezilligi yaşamissın. Bakmayın siz tolganin gol atmasına bu sol kanat başımıza çok iş açar. Kaliteli bir sol kanat oyuncusu alınırsa bir nebze sol bek ortalama bir oyuncuyla idare edilir.ama bununda olacağı yok.

Belhanda ofansif anlamda çok etkili bir oyuncu olsa belki sol kanat oyuncusuna gerek kalmayabilirdi.fakat belhanda çok daha farklı bir oyuncu olduğu için ofansif alanda iyi iki kanat oyuncusu şart.

Uğur çiftçiyi alalım bu sene hem bir çok takimi yenince 2 3 Turkle cokda konuyu değiştiremezler medyada uğur cifci linnes dönüşümlü oynar. Diğer sene cl ye gidecegimiz zaman da asamohai ocakta bedava aliriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt