Transfer Nöbeti (ARŞİV 17)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aziz behich diyen olmuş türk statüsünde iyi olur. Önüne adama traore tarzı defansa yardıma gelip yardıran bir oyuncuyla güzel olur ama gel gelelim aziz behich'in bedeli şu an bize 8 milyon euro.

Oyuncu alınmayacak diye bir şey söyledi klüp
Gary nasıl solbek oynatılıyor anlat hele bakalım

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Riera nasil oynatildiysa!

Guzel kardesim. Burada benim disinda kac kisi bas bas bagirdi "Bosverin Asamoahi, gidin baska adam alin yoksa sol beksiz sezona baslayacagiz" dedi??

Ne dedim o zaman? Bakin 8 ine guvenmeyin . Avrupada transfer kapaninca kimse sana ilk 11 veya yedek sol bekini vermez, gider onlarin Tarik camdalini , Ryan Donkunu veya gecen sene yaptigin gibi De jongu alir gelirsin dedim mi demedim mi?

Aynen isaret ettigim aptallik yapildi. Ise yarar bek kalamadi. Transfer window bitti kapandi !!! Kapali artik! Avrupadan alacagin sol bek onlarin Tarik camdali artik!!

Simdi de elimize alinca ben Rodrigues denensin deyince nasil olacakmis diyosun ??

Ben sanki bugune kadar Rodriguesi deneyelim demisim gibi.

Sanki git son ana kadar Asamoahin pesinden kos b planin olmasin diyen benmisim gibi !!

Garry nin gercek yeri sol acik. Evet sag ayakli sol acik. Evet tabii ki ideal degil. Ideali 2 gun once uzun uzun anlatmistim anlayana. Yoooooo Asamoah son saniyeye kadar zorlanmali diyenlerle doluydu buralar ben gidin alternatifini hemen alin dedigimde!!

Simdi transfer saati doldu, Garry nasil olacakmis diyosun!

Soyleyim seve seve olacak artik.

Asmoahi son saniyeye kadar kovalayip b planini almayi akil edemeyenler yuzunden olacak seve seve. Baska ne olacak ? De ki devsirme sol bek linnes sakatlandi ne olacak o zaman onerin ne?

Asamoah 1-2 milyondan dolayi alınamadıysa cok sacma is yapmisiz demektir. Detaylari ogrenmek lazim.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Orta sahada da oynayabilen sol bek bulmak lazim fernando veya ndiaye cezali olunca selcuga kalmayalim.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hakan Baltayi mecbur tekrar takima davet etmek zorunda kalabiliriz, en azindan yarim senelik sol bek yedegemiz olsun biseye yarasin gitmeyecekse eger daha.

Sol bek diyoruz sen sol bek/orta saha ariyorsun nerden bulacaksin onu. Evet Asamoah boyle bir oyuncuydu fakat boyle adamlar cok nadir bulunuyor, agaclarda buyumuyor bunlar.
Son gunlerdeyiz millet hala sol bek ve orta saha ve sol kanat oynayabilecek supersonik futbolcu ariyorlar.

Sol bek diyoruz sen sol bek/orta saha ariyorsun nerden bulacaksin onu. Evet Asamoah boyle bir oyuncuydu fakat boyle adamlar cok nadir bulunuyor, agaclarda buyumuyor bunlar.
Son gunlerdeyiz millet hala sol bek ve orta saha ve sol kanat oynayabilecek supersonik futbolcu ariyorlar.

İmkan varsa almak lazım farklı birşey düşünmüyoruz ki.

Transfer dönemi bitti sayılır zor tabi ki keşke olsa. Belki ortasahaya az maaliyetli yedek bakılabilir ekstradan.

Chiellini sakatlanmış. Juvenin daha iki yakası bir araya gelmez bu sezon.

Benim anlamadığım asamoah 25 günden beri anlaşma peşindeyiz bunların ceosu transfer bitimine kısa süre kaldı geç kaldılar bitimine saatler kaldı açıklaması çok saçma değil miydi ya.

Neyse gel gelelim parayı +2 milyon artırdık mi yanına ekstra oyuncu bile verirler dünyada bu yoklukta 6-7 milyon euroya o yastaki bir oyuncu için deger

Garry de sağ ayaklı ayrıca Linnes kadar oynayamaz bile. Ozaman Linnes oynamaya devam etsin takımda orada oynayabilecek başka adam yok zaten. Garry de oyun zekası denen şey hiç yok. Bugün bazılarınızî hiç iyi görmüyorum vallah ?

Sent from my Galaxy S8+ using GSCimbom mobile app
Asamoahnın geleceğine hepimiz çok inanmıştık. Bir oyuncu sol tarafta, yada iki ayağını kullanıyor diye heryerde oynayamaz tabiki. Her pozisyonun belirli gereksinimleri vardır beyler, mesela örnek olarak bek oyuncusu kademe yapmasını bilecek. Bunu saydığınız Young, Rodriguez falan yapamazlar.

MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt