Halit Bozkurt
Büyük Kaptan
- 18 Ocak 2010
- 21.467
- 7.306
- 2.358
Layun'da da tam bir futbolcu ismi var. Gelsin hemen. Ama bence öncelik Baba Rahman olmalı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Olmaz. Böyle zorlama bitik transferler bizde olmuyor cris ve de jong gibi olur. Layun olmuyorsa ve brasilli biri olmayacaksa baba rahman riskine girelim.Layunu vermezler mağlesef Bedimodan başka sol bek yok uygun cidden
Adamlar asamoah çöp diyorlar
Aslolan Galatasaray'dır
Olmaz. Böyle zorlama bitik transferler bizde olmuyor cris ve de jong gibi olur. Layun olmuyorsa ve brasilli biri olmayacaksa baba rahman riskine girelim.
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ağır bir üslüp filan kullanmadım ki. Biraz dalga geçme biraz hayıflanma var o mesajda sadece..Tamamda böyle tepki verecek ne var bunda. Adam ana fikrinde haklı, orta ikili sakatlansa oraya ya tolga geçecek, yada sistemi bozmamak için Selçuğa kalıcaz. Böyle Joker bir oyuncunun samanlıkta iğne aramak gibi olduğunu zaten üç aşağı beş yukarı herkes bilir. Avrupa'da bitti ama oyuncu alınabilecek çok pazar var. Burada taraftarın bir suçu yok, taraftar temennisini, kendisine göre eksikleri dile getirir. Asamoahı almak için uğraştı yönetim, onlarda joker bir oyuncu olduğunu biliyorlardır herhalde. Buna göre belkide Asamoaha yakın alternatif araştırması yapmışlardır, yapmadılar ise değil Joker, sol bek bulması zor olur zaman azlığından.
MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Onlar icin evet ama bizim isimizi gorecekti.
Ama ben Juveye hic kizgin degilim.
B plani uretip alternatifini alabilecekken almamalarindan cok kizginim.
Insallah genc ve daha iyi birini arirlar. Bedimo 33 yasinda ve okadar ektili bi oyuncu degil ozellikle defansta (bence)bedimo duyumlari mi var
Onun üzerine değil, süreç sırasında bir b planı. A planında herhangi bir aksilik çıkar ise hem koz olarak kullanmak için hemde zaman ile yarışmadan b planını uygulamak içinB planı konusuna katılmıyorum çünkü juve vereceğiz dediyse bu söze güvenmek normal. Çıkan haberlere göre de juve vereceğiz demiş onun üzerine oyuncu aramak mantıksız olurdu
Aslolan Galatasaray'dır
İngilizce mi yazmışJuve taraftari yazmis:
"Galatasaray fans angry that we didn't sell them Asamoah. They should be grateful considering what a garbage player he is."