Transfer Nöbeti (ARŞİV 17)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ekonomik olarak fazla açıldığımızı düşünmüyorum. Oyuncu sattık ve alınan oyuncuların bonservisi hiç bir zaman peşin ödenmez. Tabi geçen sezon aynı yönetim çer çöp alacağına doğru oyuncular alsaydı bu sezon bu kadar çok oyuncuya ihtiyaç olmazdı.

MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu sezon aldigimiz tüm futbolcularin ismi önceden medyada günlerce yer aldi, gizli operasyon, medyaya yem atma filan olmadi, asamoah alternatif isim cikmadigina göre dursun kafaya koymus, ne yapip edip asamoahyi alacak, biz burada bosuna alternatif isimleri tartisiyoruz, üstelik gözlerini kirpmadan Carole verdiler, asamoah olmayacaksa bile alternatif bellidir
Tek korkum rahman baba, süper futbolcu ama sakatligi atlatamadi, Schalke saglik sorunlari yüzünden almadigini daha gecen hafta aciklamisti

Tarıkı hazırlık maçında bile düşünmüyorlar yüzsüz herif para için hala duruyor

Aslolan Galatasaray'dır

Dün bunlar yasini solbeke devşirecek yazmıştım hatırlayan varmı :D

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Chiellini out of Spain and Israel matches due to injury picked up in training.

Chiellini sakatlanmis

4e4a457cbc22dc5bae9124f8deac7ec0.jpg

Gesendet von meinem SM-G955F mit Tapatalk

B planı konusuna katılmıyorum çünkü juve vereceğiz dediyse bu söze güvenmek normal. Çıkan haberlere göre de juve vereceğiz demiş onun üzerine oyuncu aramak mantıksız olurdu

Aslolan Galatasaray'dır

Omer daha once bunu da anlattim basit bir proje yonetiminde bile soz yoktur "Islak imza" vardir.

GS gibi yerlerde ustelik 1 sene evvel ayni hatayi yapmisken hele soz hic yoktur.

Yaparsin on protokolu , Juveyi fifa nezdinde cezalanacak sekilde on protokolunu imzalarsin olur biter.

Heee imza mi atmiyorlar? 20 agustosa kadar sure verirsin 21 Agustosta gider b planini alir lige orijinal sol bekle baslarsin.

Linnes Tarık'tan daha kötü diyen bir arkadaş vardı. Sahneye davet ediyorum kendisini. Eyüpspor maçında bile kendisine yer bulamayor Tarık beyfendi.

Armero, Napoli'deyken sallıyordu ortalığı. Diğer bekte de Zuniga vardı. Pes'teki favori takımımdı. Laveziler, Cavaniler, Mertensler...

Şimdi sol bek transferi ne durumda reis ler ? Asamoah tamamen kapandı mı ? Başka alternatif isimler geçiyor mu ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt