Ercan Kinay
Cezalı
- 10 Şubat 2016
- 18.803
- 3.724
- 868
Şimdi gördünmü topa gidişiYıldız anlamında demedim adamın ayagına top geldi mi kaybedecek gibi topa hükmedemiyor
Aslolan Galatasaray'dır
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şimdi gördünmü topa gidişiYıldız anlamında demedim adamın ayagına top geldi mi kaybedecek gibi topa hükmedemiyor
Aslolan Galatasaray'dır
terimde ayni kadroyu cikarirdi asagi yukari topali ozani buse terim kadar sever izlenimi verditerim olsaydi o soyunma odasi 2 yarali 3 ölü
kritik maç olduğu için bence doğru kadroyla çıkardı nurili,çaglarli falan..terimde ayni kadroyu cikarirdi asagi yukari topali ozani buse terim kadar sever izlenimi verdi
hic sanmiyorum. artik böyle bitik hocalarla falan olmaz. yeni yüzler lazim. milli takim kadrosunu eksik bildirme sansimiz varsa onu bile yapacak bir hoca lazim. türkiye formasina hicbir sekilde layik olmayan bir sürü kazma sürüsü oynuyorkritik maç olduğu için bence doğru kadroyla çıkardı nurili,çaglarli falan..
doymuş hocalarla olmuyor milli takım işi. Reşit akcay, okan buruk falan iyi işler yapardı bence.hic sanmiyorum. artik böyle bitik hocalarla falan olmaz. yeni yüzler lazim. milli takim kadrosunu eksik bildirme sansimiz varsa onu bile yapacak bir hoca lazim. türkiye formasina hicbir sekilde layik olmayan bir sürü kazma sürüsü oynuyor
kritik maç olduğu için bence doğru kadroyla çıkardı nurili,çaglarli falan..
emre akbabayi alsak ne güzel olur ya
Yokmu ulan bir sol bek adayı falan