Transfer Nöbeti (ARŞİV 17)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muslera
Mariano
Maicon
Fernando
Ndiaye
Feghouli
Rodrigues
Belhanda
Gomis

şu güzel adamların arasına

590041b761361f18e038e48c.jpg

ŞU FİTNECİ'Yİ SOKMAYIN.

O göbekle araya falan giremez hocam zaten.

Mircea Lucescu: "Ukrayna'nın oyuncularının her hafta oynayan oyunculardan kurulu olduğu gözüküyor. Bizde böyle değil"

Yabancı kuralının Türk oyuncular için yapıldığına inandığını belirten Fatih Terim, “Biz 14 Türk'ü korumak için yapıyoruz. 14'ün içinde 7 Türk mecburiyeti var. 18'lik takımın içinde mutlaka Türk kaleci zorunluluğu var. Porto'da yüzde 60 yabancı oynuyor. Ama yine de fabrika gibi futbolcu yetişiyor. Bu bir felsefe, altyapıya önem vereceksiniz. Yabancı kuralı size mani değil. Öyle bir mani olsa ben niye isteyeyim. Çok ince eleyip sık dokuduk. Herkesle yarışabilecek bir ortama geldik. Avrupa'daki üst düzey kulüpler ne uyguluyorsa biz bunu getirdik. Açık bir yüreklilikle bu kuralın kalkmasını istiyorum. Türk futbolcusunun kılına dokunmak ister miyim Onlarda bu yarışmanın içinde olmalı. Ben serbest olsun dedim. Allah kanunları değişmez insan kanunları değişir.”

Bu konop nereye transfer oldu ki bildiğim kadarıyla schalke de kiralıktı.10 milyon euro bonservisle hâlâ alınamazmı

SM-C5010 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

12m'e zorunlu opsiyonu vardı. Yazın başında belhanda-gomis zamanları alabilseydik 8-9a gelecekti menajeriyle falan görüşmelerde sıkıntı yoktu. Sonra çok üstüne düşmediler adamın, yeni hocaları da şans verdi.Takımla kaynaştırdı. Oda baya formda şuan liginde 3 maç 3 golle oynuyor. Bugünde milli maçı sayar isek 4 maç 3g 2a oldu.

Bu adam içimde hep bir ukte olarak kalacak herhalde. Hep ucundan kaçırıp almıyoruz.

Mehmet Demirkol: Çok değil 2-3 hafta sonra Fatih Terim geri dönsün diye kampanya başlatırız.

12m'e zorunlu opsiyonu vardı. Yazın başında belhanda-gomis zamanları alabilseydik 8-9a gelecekti menajeriyle falan görüşmelerde sıkıntı yoktu. Sonra çok üstüne düşmediler adamın, yeni hocaları da şans verdi.Takımla kaynaştırdı. Oda baya formda şuan liginde 3 maç 3 golle oynuyor. Bugünde milli maçı sayar isek 4 maç 3g 2a oldu.

Bu adam içimde hep bir ukte olarak kalacak herhalde. Hep ucundan kaçırıp almıyoruz.
Muazzam oynuyor gerçekten sevilla da pek oynayamamıştı ama efsane top oynadı adam

SM-C5010 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yav bu Arda Türkiye liginin üstünde bir oyuncu diyen bilgiçler vardı nerede onlar?Arda şu anda ligde herhangi bir takımda ilk 11 oynayamaz.

Mircea Lucescu: "Ukrayna'nın oyuncularının her hafta oynayan oyunculardan kurulu olduğu gözüküyor. Bizde böyle değil"

Yabancı kuralının Türk oyuncular için yapıldığına inandığını belirten Fatih Terim, “Biz 14 Türk'ü korumak için yapıyoruz. 14'ün içinde 7 Türk mecburiyeti var. 18'lik takımın içinde mutlaka Türk kaleci zorunluluğu var. Porto'da yüzde 60 yabancı oynuyor. Ama yine de fabrika gibi futbolcu yetişiyor. Bu bir felsefe, altyapıya önem vereceksiniz. Yabancı kuralı size mani değil. Öyle bir mani olsa ben niye isteyeyim. Çok ince eleyip sık dokuduk. Herkesle yarışabilecek bir ortama geldik. Avrupa'daki üst düzey kulüpler ne uyguluyorsa biz bunu getirdik. Açık bir yüreklilikle bu kuralın kalkmasını istiyorum. Türk futbolcusunun kılına dokunmak ister miyim Onlarda bu yarışmanın içinde olmalı. Ben serbest olsun dedim. Allah kanunları değişmez insan kanunları değişir.”

Hala adamın yerli sevici olduğuna inanlar var

Yabancı sınırı kaldırmak için verdiği uğraş rumen çomarın biri yüzünden boşuna vermiş oldu

Futbol aklı olarak getireceğimiz adama bak emekliliği çoktan gelmiş Lucescu'nun....

Hala adamın yerli sevici olduğuna inanlar var

Yabancı sınırı kaldırmak için verdiği uğraş rumen çomarın biri yüzünden boşuna vermiş oldu
bence gitmesinin arkasindaki sebeplerden biride getirilmek istenen düzene karşı olması..
Ilerde federasyon baskani falan olsa keşke

Mircea Lucescu: "9 yabancı ve 2 Türk oyuncu ile oynayan büyük kulüplerimizden bir milli takım çıkarmamız kolay değil"

Bu lucescu başımıza bela olarak gelmiş bunun yüzünden yabancı kısıtlaması gelir yine bahaneler bahaneler

Aslolan Galatasaray'dır

Su Lucescuyu nerden getirdik ya, adam gibi konussun kamuya

Başarılı insanlar çözüm üretir başarısız insanlar mazeret. Lucu nun tüm basın toplantısı mazeret üzerine.

Bu çingeneyi de büyük hoca diye yıllarca bize yedirdiler. Hatta bizim taraftarımızdanda bunu isteyenler vardı.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

kimin oynadığı önemli değil sistem önemliyse yabanci kuralina ne laf atiyorsun beyinsiz bunak getir sistemini yada yallah mezara

Mircea Lucescu: "9 yabancı ve 2 Türk oyuncu ile oynayan büyük kulüplerimizden bir milli takım çıkarmamız kolay değil"

Bu herif hakikaten kabusumuz olmaya gelmiş kukla. Milli takım bir takımdaki oyunculardan alınıyor sanki senin görevin oyuncuları toplayıp takım olmasını sağlamak bu adam üzerinden yabancı kısıtlamasını getirirler ki bu en kolay yol altyapıya önem verdireceklerine yine en kolayı seçerler

Aslolan Galatasaray'dır

Bu lucescu başımıza bela olarak gelmiş bunun yüzünden yabancı kısıtlaması gelir yine bahaneler bahaneler

Aslolan Galatasaray'dır

Bunu soylesin diye getirildi zaten

Daha once bizi yabanci siniri ile durdurabilmislerdi, simdi yine aynisini yapacaklar

yav kimse takmaz luceyi ne yabanci siniri gecti artik o isler bu saatten sonra gelmesi zor birakin havlasin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt