Transfer Nöbeti (ARŞİV 17)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Latovlevici underrated oyuncu. Adam da kafada sorunlu diye harcanmış galiba yıllardır. Herifin jenerik olayları olmuş. Gelişine voley ile bir golü var oha yani

YouTube

Latoyu isterim. Linnes zaten idare ediyor. Lato'nun potansiyeli olduğunu düşünüyorum. Riske atabilecek bir mevkii zaten. Seneye Asamoah gelicekse o bölgeye para harcamaya gerek yok.

Asamoha seneye garanti gözüyle baktığım için latovlevici uygun ücrete isterim. Koşa koşa gelir zaten. 1+1 sözleşme yap tamamdır.

asamoaha bence garanti gözüyle bakmayın bir bakmısınız 1-2 ay sonra sözlesme uzatmıs,yani olmayacak sey degil

Lato Karabük'te iyi bence taş yerinde ağırdır. He hiç kimse olmamasındansa sıtma olarak razı geliriz elbet bari o durumda 1 kendisine çok da açlık sınırı yüksek, 500 bonservisten fazlası verilmesi saçmalık olur.

Leighton Baines' e emeklilik ikramiyesi olarak 4,5 milyon EUR' dan 3 senelik sözleşme önereceksin, Everton' a da tatmin eden bir bonservis vereceksin, 3 sene gerçek bir sol bek izleyeceksin.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

YouTube

YouTube

Hucuma katkisi iyi gibi ama defans yonu nasil bilemem.

Aylar önce kaç kere yazdım Leo hariç oyuncuyu tanıyan olmadı yüzüne bakılmadı. Savunması vasat hucumu iyi. Zarar etmezsin. Fransa liginin en iyi 3-4 hucum bekinden biri.

Davide Santon başlığı açmıştım kitlendi. Kenedy olabilir Rahman Baba sakatlıktan döndü bence riskli. Hamburg'tan Douglas Santos var satmaya sıcaklardı memnun değiller oyuncudan yerine de Jerome Roussllion'u alacaklardı olmadı. Douglas Santos'ta Granada Udinese Hamburg gezdi olmadı bir türlü. Ama hala genç 5m euroya alabilirsen riske değer tutmazsa satışı var.

YouTube

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt