Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Asamoah gelmedi uzuldum elbet, ama Arda gelirse yikilirim. Benim adima butun olumlu hava dagilir.
O da birşey mi?Bir kaç sene önce Beşiktaş'ta iki gözü görmeyen bir stoper vardı.Adını şimdi hatırlayamadım.Carole'ün sağ gözü görmüyormuş lan
Tek gözle oynamış herif, gerçek mi bu haber? :surprised:
Mantikli olsaydi gecen senede 2 macta sakatlamis olmasi gerekirdi.mantıklı bir düşünce olduğundan
Adı Baba olduğu ve alırsak Galatasaray Babayı aldı geyiklerine muhatap olmamak için almıyoruz.rahman iyi oyuncu nesini begenmiyonuz
O da birşey mi?Bir kaç sene önce Beşiktaş'ta iki gözü görmeyen bir stoper vardı.Adını şimdi hatırlayamadım.
sert bir oyuncu vainq. bizdeki bu şanssizlikla sakatlanir birisiMantikli olsaydi gecen senede 2 macta sakatlamis olmasi gerekirdi.
Bizim macta oynatacaklarini sanmiyorum ama cok iyi transfer antalya icin.
Samsung Galaxy S8+ via GSC Mobil
Kolay sakatlanabilecek yapida oyuncumuz sadece serdar var.sert bir oyuncu vainq. bizdeki bu şanssizlikla sakatlanir birisi
Feghouli falan sakatlanmasindaKolay sakatlanabilecek yapida oyuncumuz sadece serdar var.
Bizde de fernando var nasrinin eski takim arkadasi))
Samsung Galaxy S8+ via GSC Mobil
Latovlevici gündemde yokmus
Yıllardır bu forumu takip ederim. Övmediğin bir altyapi topçusu kalmadı. Sonunda birisini tuttursan da sen de rahat etsen biz debu arada dün leş zeminde oynayan atalaya laf edenler atalay hepinize kapak yapacaktır.recep gülün 2.yarı yaptığı gibi.o şaşırdıgınız celilden de 4-5 kere bahsettim ama arada kaynadı.u17dekiler içinde sadece abdulsamed biraz dengesiz.solbek melihin fiziği domuz gibi olmuş.tudor şans verse keşke.