- 12 Temmuz 2009
- 60.972
- 24.272
- 3.138
Yok bunlar için e edecek güzelim yılın
Önde arkada adam yok solun
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sakin ol. Solda alternatiflerimiz var bu kadarda karamsal
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yok bunlar için e edecek güzelim yılın
Önde arkada adam yok solun
yok haberler çıkmış geçen hafta newcastle falan diye ordan gordumBuna inanmıyorum bir oyuncuyu kitleyecekleri zaman şu takım alacaktı da alamadı derler ingilizler niye alamamış bilgisi olan var mı buna 5 vereceğimize tavarese 10 verelim
Aslolan Galatasaray'dır
William Vainqueur'ün Antalya'ya transferinin detayları belli oldu.
Bonservis : 1.5 M€
(3 taksit, yıllık 500)
Maaş : 1.5 M€
Anlaşma 3 yıl. https://twitter.com/Ligue1_Turkce/status/904296856192200704/photo/1
Allah aşkına bu ülkede ne zaman ülke futbolunun iyiliğine bir şey yapıldı ki? Sadece birkaç kişinin menfaati üzerine dönüyor Türk futbolu. Zaten çok açık ve net bir şekilde belirtiyorum ki sınır geri gelirse Galatasaray bile beni bu ligi izlemeye ikna edemez. Asla Türk ligini izlemem daha da
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Futbol arenanın haberi Barcelona kulübüne çok yakın olan El Mundo, Arda Turan'ın Galatasaray'a gideceğini yazdı.
Aslında Twitter da gelmesin diye başlık açılmalı belki duyar yönetim
Aslolan Galatasaray'dır
bunlari 3 temmuz'dan sonra soylenlerde vardiAllah aşkına bu ülkede ne zaman ülke futbolunun iyiliğine bir şey yapıldı ki? Sadece birkaç kişinin menfaati üzerine dönüyor Türk futbolu. Zaten çok açık ve net bir şekilde belirtiyorum ki sınır geri gelirse Galatasaray bile beni bu ligi izlemeye ikna edemez. Asla Türk ligini izlemem daha da
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kim var aga linnes mı büyük maçlarda elek ederler biziSakin ol. Solda alternatiflerimiz var bu kadarda karamsal
Beyin fukarası çok bu ülkede maalesef aşağıdan en tepeye kadarYabancı sınırlaması konusu içimde kaldı. Benim anlamadığım, biz bu kadar geri zekalı, enayi ve saf bir ülke ve toplummuyuz arkadaşlar? Neden bizim zekamızla alay ediyorlar?
Yabancı sınırlaması 1.5 sene önce ilk 11 için serbest kalmış. Heralde mevcut yerli oyuncu grubu sınırlama serbest kaldı diye ileri gitmeyecek, yetenek patlaması yaşamayacak. Bunu anlamak bu kadar zormu abi o kadar milyon insan bu işin içinde.
Bu sınırlamanın kisa vaadeli sancılı olabileceğini ama uzun vaadeli bir proje olduğunu anlamak o kadar zormu? Bu serbestlik Şener, Ozan, Topal iyi olacak diye gelmediki. Bundan sonra altyapıdan gelen oyuncularin daha fazla çalışıp en iyilerini kesmesi için gelmedimi? En iyilerini kesenler de milli takıma girerse işte o zaman başarılı oluruz. Ben ne yapıyım Sabriyi kesen Selçuk Şahini milli takımda?
Yemin ederim aklım almıyor. Rekabetin zararlı olacağını düşünen ülkede yaşıyoruz, olacak iş değil. Ekonominin ilk kuralı rekabettir zaten.
Linnes var kardesim suana kadar iyi isik verdi. Olmadi ocak ayinda getirirsin bir Asamoah. Yani demek istedigim sey simdi onumuzdeki 14-15 maca bakalim en azindan bunlarin 12-13unu kazanmak zorundayiz ve bu kadro ile olacak is bu.Kim var aga linnes mı büyük maçlarda elek ederler bizi
Biz bu riskke girecek kıvamda değilizJunior Tavares 27 Haziran'da sozlesmesini 2021 yilina kadar uzatti Sao Paulo ile. Oyuncunun transfer haklarin 50% si Sao Paulo'daydi, diger yarisi Gremio kulubune ait'ti. Simdi 30%'luk kismini daha satin almis Sao Paulo kulubu. Yani 80% Sao Paulo da, 20% de Gremio da. Ajax'in 8 milyon euroluk teklifini daha bu yaz transfer doneminde kabul etmemislerdi.