Transfer Nöbeti (ARŞİV 17)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yabancı sınırının felmesini hiçbir kulüp istemez anadolu kulübleri önceden bi oyuncu yetişriyordu 4 5 milyon euroya fenere galatasaraya beşiktaşa satmak içşn upraşıyordu şimdi alacaklar yabancı oyuncuları tüm dünyaya satarak büyümeye çalılacaklar beinsportta ligimizi dünyaya tanıtmaya başladı hiç bir kulüp istemez bence

Üstelik ben kulüp başarılarını milli takımdan daha çok istiyorum milli takımın başarısı için kaliteli türk oyuncuları lazım yabancı sınırlaması ile kaliteli türk oyuncusu nasıl yetiştireceksinki

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yönetim kanadında arda nın geri gelmesine karşı büyük bir karşı çıkan grup varmış
Hatta istifalarını vereceklerini başkana iletmişler
Gündemden düşmeyen her haraketi olay olan kişinin yarardan çok zarar getireceği görüşü hakimmis

Şuan biraz rahatladim

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Linnes var kardesim suana kadar iyi isik verdi. Olmadi ocak ayinda getirirsin bir Asamoah. Yani demek istedigim sey simdi onumuzdeki 14-15 maca bakalim en azindan bunlarin 12-13unu kazanmak zorundayiz ve bu kadro ile olacak is bu.
Tek güvencem şu anda fegholui
Bazı maçlarda tempo ve press yetmez akılda ister
Allah tan ligte sayılı takım var akli ile oynayan

28f249f2f0f1c85c0a0984bfade21df6.jpg

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Gözlük mu vermişler?

Neden adam kaçırdığı belli oldu

Anladik hakan yabanci siniri söyle böyle

Dün sövdün yetmedi hala yabanci siniri diyorsun yeter be

Şimdi tüm spor kanallarını izledim, adamlar bizim önümüzü kesmek için yine düğmeye basmışlar. Beyaz TV Sinan Enginle yabancı sınırlaması konusunda anket başlatmış, %79 sınır saçma diyince Sinan Engin muhtemelen oy verenler Galatasaraylılar, istemiyorlar ama gelmeli, oyuncularımızı kaybediyoruz diyordu gülerek.

Ali Ece iyi eleştirmiş ama, helal olsun.

Yabancı sınırının felmesini hiçbir kulüp istemez anadolu kulübleri önceden bi oyuncu yetişriyordu 4 5 milyon euroya fenere galatasaraya beşiktaşa satmak içşn upraşıyordu şimdi alacaklar yabancı oyuncuları tüm dünyaya satarak büyümeye çalılacaklar beinsportta ligimizi dünyaya tanıtmaya başladı hiç bir kulüp istemez bence

Üstelik ben kulüp başarılarını milli takımdan daha çok istiyorum milli takımın başarısı için kaliteli türk oyuncuları lazım yabancı sınırlaması ile kaliteli türk oyuncusu nasıl yetiştireceksinki

Aynen.
Diyelim ki sinir var
Ulan sinir varken biz Buraki yurtdisina satamadik ya elimizde baska yerli santrafor yok diye. Yabanci sinirlamasi olmasaydi neyse derdik satardik Buraki avrupaya ordada gelismesi devam edebilirdi mesela - bunlar sadece Burak icin gecerli degil tabi ki, yabanci sinirlamasi gelirse bizim yerli futbolcularimizi avrupaya gondermeklede zorlanacaz ve bu demekki daha az futbol egitim gorecekler.
Biraz mantikli dusunmek lazim ama basinda televisionda sanki bunu yapan kisi yok yoksa cok az.

Tolga ve Rodriguesin yetersizlikleri ortaya çıkabilir bazı maçlarda,Arda tamam sorunlu falan ama oyunu açma konusunda bu iki oyuncuyu 10 la çarpar,Fiziği kötü bile olsa takıma adapte edilirse eli belinde bir oyuncu olmayacağına eminim

Benim anladığım asamoah ıçin bir devreyi gözden çıkarmış gibiyiz
Nedenmi derseniz cenk konuşurken çok keyifliydi

yabancı sınırı artık bu konuda konuşulmayacaktır.

bilginize.

Yaw Kim takar sinan Engin'i bos yapmayin

Beinsports milyon eurolar yatiracak sinan engin adinda bir sahis istiyor diye yabanci siniri gelecek öyle mi

Patron beinsports gerisi fasa fiso

Yönetim kanadında arda nın geri gelmesine karşı büyük bir karşı çıkan grup varmış
Hatta istifalarını vereceklerini başkana iletmişler
Gündemden düşmeyen her haraketi olay olan kişinin yarardan çok zarar getireceği görüşü hakimmis

Şuan biraz rahatladim

Nerde yazıyor

Aslolan Galatasaray'dır

Tolga ve Rodriguesin yetersizlikleri ortaya çıkabilir bazı maçlarda,Arda tamam sorunlu falan ama oyunu açma konusunda bu iki oyuncuyu 10 la çarpar,Fiziği kötü bile olsa takıma adapte edilirse eli belinde bir oyuncu olmayacağına eminim

Kardeş oyunculuğuna bir şey dediğimiz yok ancak karakteri sorunlu iki orta açmasını beklerken içeriyi karıştırıp başımıza sorun açar.

Aslolan Galatasaray'dır

Arda gelirse net şekilde 1 yıldır nette oluşturduğu haremin tadına bakmaya gelir adamın top ıynayacagını zannetmiyorum ki takımda pres yapan yıkdız sayılabilecek oyuncuların ritminide bozar

Arda 1 yilligina kiralik gelsin, 7m Euro maasinin yarisini odeyelim

Bu bedeli de Nef'ten alalim

Oynamazsa bir sene takilir napalim

Arda 5 aydir top oynamiyor. Alinirsa bile Tudor onu takmaz. 10 kilo vermesi lazim Arda'nin. Takimda cetecilik yapabilecegini sanmiyorum. Dingonun ahiri degil burasi Galatasaray. Maicon bunu bir döver sonra otur sifir derler.

Ardayı isteyen arkadaşlar şaka yapıyorum diyin kafa buluyorum diyin arda geleceğine tolgaya razıyım ki ardadan bin kat fayda verir veriyorda

Aslolan Galatasaray'dır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt