Transfer Nöbeti (ARŞİV 17)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yabancı kısıtlaması isteyenlere gelsin babasporun haberi Hatay Süper Amatör takımlarından Samandağspor'un 16 yaşındaki futbolcusu Hüseyin Gündüz, La Liga ekibi Villareal'in altyapı takımlarından Primer Toque CF ile anlaştı.
5676e02eec527129612f9698415f9ed5.jpg

Aslolan Galatasaray'dır

Erman Toroglunun dediği gibi arda bu takımda oynayamaz

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Arda gelirse ortalığı karıştırıp bu güzel takımın içine sıçmaz umarım

Son düzenleme:
Menez
Djourou
Nasri
Maicon
Vainqueur

Antalya iyi transferler yapti

arda barcelonada €4.080000,- brüt aliyormus bizden nekadar ister acaba

Dünkü maçta sonradan girmesine rağmen göbeğinden dolayı koşamayan 60lık amcaların halı sahada yaptığı gibi etrafında dönmeye çalışıp onuda yapamayan Arda'yı isteyen forumdan ihraç edilsin bence bu zehirli düşüncelere katlanmak zorunda değiliz.

Tudorun karakterli koşan futbolcularla çalışmak istemesi ve transfer listesini buna göre hazırladığını varsayarak Arda Turan gibi Türk futbolunun en karaktersiz birkaç adamından birisini transfer ettirirse diper transferleride Tudorun yaptığına olan inancım kaybolur zevk alarak izlediğim Galatasaray maçlarında saha içinde ardanın triplerini görerekte maç zevkimin baltalanmasını istemiyorum

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Cenk ingiltereye uçuyormuş
Ne kadar doğru bilmiyorum
Kenndy vs rahman için

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tudorun ardayı istediğini sanmıyorum onun oyun sistemini uygun biri değil muhtemelen başkan ve cenk istiyordur

Kenedy çok iyi olurda sol bek oynamak istemiyor diye bir arkadaş forumda yazıyordu doğruluğu var mı

Aslolan Galatasaray'dır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt