Transfer Nöbeti (ARŞİV 17)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dün Konoplayanka ve Feghouli 2 kanadımızda olsaydı diye iç geçirdim gerçekten bu ligin anasını ağlatırmışız lan..

Arda gelmesinde, orta halli bir sol bek yeter.

Daha çok zarar verecek zira Arda.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Konuşulan isimler arasında sakatlığını tamamen atlattıysa Baba Rahman en doğru tercih gibi duruyor.Satın alma opsiyonlu kiralayıp iyi bir performans gösterirse seneye Asamoah ve Baba Rahman ikilisi solda Feghouli ve Mariano ikilisi sağda rakiplerin içlerinden geçeriz.:oley:

Sinirim bozuldu . Bu beceriksiz yönetim salak gibi 1 ay juve malını bekledi . Sizden de ne beklenirdi beceriksiz herifler. Kimse gelmezse çöp dediğimiz linnes in sakatlanmamasi için dua edeceğiz. Yapacağınız işi...

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

hakan balta sol beki bırakalı yıllar oldu .
en mantıklı hamle kaliteli birini imkanları zorlayıp kiralayıp devre arasında asamoah'la bağlantı kurmaktır. bu olmazsa latovleviçi 1+1 opsiyonla ucuza alınmalıdır.

Ben aslında bu kadronunda şampiyon olacagını düşünüyorum eğer sıradan bi sol bek alınacaksa linnes oynasın hem kendisini geliştirir hemde piyasası artar hemde alacagımız sol beki göndereceğiz dite ugraşmayız ama kiralık gelecek iyi bi sol bek mükemmel olacaktır

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Madem asamoah sonra gelecek sol kanada transfer yapalım asamoahi 3 ay bekleyelim

1.6 milyon euro net alıyor.

Sent from my Galaxy S8+ using GSCimbom mobile app

Yine normaldir. 1 milyon fazlası nerdeyse. Öyle bir anlatıliyor ki sanki adam Galatasaray sevdalısı diye rest cekiyor herkese.

+ 5000 avro puan başı bonusu var.

Son düzenleme:
Tagliaficoyu Fusbal Arenada yazmış buna gömecekler parayı gibi

Yine normaldir. 1 milyon fazlası nerdeyse. Öyle bir anlatıliyor ki sanki adam Galatasaray sevdalısı diye rest cekiyor herkese.

+ 5000 avro puan başı bonusu var.
+ 4 yıllık sözleşme diyorlar. 4x 2.5 milyon euro eder 10 milyon euro'luk imza. Yaşı da 28.

Sent from my Galaxy S8+ using GSCimbom mobile app

asamoah icin fazla cosmayın derim juventus napar eder ikna eder bence sözlesme uzatmak icin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt