Ali Yılmaz
10 Numara!
- 31 Temmuz 2009
- 15.312
- 3.993
- 1.948
Moderatör tarafında düzenlendi:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
1 70 boyunda bek mi olur
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ahahahaha çok korktum bozsana asabını?Zibidi git işine, asabımı bozma. Ergenlikten çıkmamış veletle uğraşamam. Bu son mesajım sana cevap verme
SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Tudor hocam topçudan anlıyor.Bu transfer döneminde fena duyumculuk yapmadi belki buda dogrudur
Roberto Baggio @baggio_transfer 10 Min.Vor 10 Minuten
SON DAKİKA | Galatasaray Tudor'un özel isteği üzerine Alanyaspor'dan Emre Akbaba ve kulübü ile görüşmelere başladı.
Karabukun beki icin bizi boyle yakalamisken ve tudora kizginlarken sence ne fiyat cekerler ??
Neye göre en makul? Kaç defa izledin de bu yorumu yapıyorsun merak ettim. Toplamda 1 kere milli olmuş, onun haricinde 25 yaşına kadar Arjantin'de sürünmüş vasatın teki. Bu adama 4-5M vermek enayiliktir. Bu saatten sonra patlama filan yapamaz. En fazla elimizde patlar. 25 yaşından sonra neresini geliştirecek? Fizik desen fizik yok. Hız desen hız yok. Yetenek desen Linnes'den iyi mi tartışılır. Böyle adamları Norveç, Finlandiya, İsveç vs liginden 400-500K'ya alıyor millet.Kenedy:Chelsea vermez
Rahman: Sakat
Siquera: Olabilir
Tagliafico: En makul çözüm
Lato: Çöp
Başkada isim yok Tavaresi satmıyorlar
Neye göre en makul? Kaç defa izledin de bu yorumu yapıyorsun merak ettim. Toplamda 1 kere milli olmuş, onun haricinde 25 yaşına kadar Arjantin'de sürünmüş vasatın teki. Bu adama 4-5M vermek enayiliktir. Bu saatten sonra patlama filan yapamaz. En fazla elimizde patlar. 25 yaşından sonra neresini geliştirecek? Fizik desen fizik yok. Hız desen hız yok. Yetenek desen Linnes'den iyi mi tartışılır. Böyle adamları Norveç, Finlandiya, İsveç vs liginden 400-500K'ya alıyor millet.