Transfer Nöbeti (ARŞİV 17)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İşte sorun zaten bir videodan bakıp çöp dememiz. Benim için şuan milli takıma çağrılmış olması önemli. Çağrıldığı milli takım Uruguay, Ekvador yada Kolombiya vs değil, Arjantin. En kötü ihtimalle istikrarlı bir oyuncu ki, tercih edilmiş.

Risk alacaksak böyle bir adama alalım. Yaşı da gayet ideal, ne yaşlı ne de çok toy...
1 kere ilk ve son kez çağrılmış. :asd22:
Güney Amerika'lı beklerin çoğu Avrupa'da defans yapmayı öğrenir ancak hücum yönünden ateş ederler, ışık verirler. Bu adamın defansını geçtim, hücumu da max Linnes'in bir tık üstüdür. Bu yaşa kadar patlamamış oyuncu artık alanın elinde patlar. İlla ya tutarsa transferi yapacaksan git Tavares'e 8 mi veriyon 10 mu veriyon bas parayı al. Her türlü elden çıkarırsın. Hem bek, hem Brezilya'lı. Bu ikisi bile pazarlamak için yeterli.
Ama bu ismini bile yazamadığım adama 5M vs gömmek ise en hafif tabirle enayiliktir. Ya tutarsa transferi 24-25 yaşındaki adamlarla yapılmaz. Max 20-21 yaşındaki adamlarla olur o iş...

Tagliafico'nun bir maçını izleyelim bakalım. Sabri'nin bir videosu var Arjantinlilere izlet forumlarında konu açarlar. Bu işler videoyla falan olmuyor. Bu adamı izlemeden net söylenecek tek bişey varsa fiziği kötü. 1.70 boy ve zayıf. Hani kısa ama Medel gibi kalıplı vücudu olsa eyvallah derdim ama o da yok. Ama bir izleyelim bakalım şimdi

Fiko iyi mi kotu mu bilmiyorum. Kesin olan bisey var, bu oyuncu savunma agirlikli hucum zayif (126 mac. 5-6 asist 2-3 gol yanilmiyorsam)

öyle ya da böyle o Carole şuanda Sevilla'da ama.

İsterse real de olsun ben bizdeki durumuna bakarım ki adamın sağ gözünde görme kaybı olduğunu bile yeni öğrendik ayrıca arda da barçada ancak barça kalitesinde mi birde sevilla da kimseyi alamayınca yedek dursun diye aldığı bir adam bir nevi panik transferi

Aslolan Galatasaray'dır

Son düzenleme:
scout ekibimiz abartildigi kadar kötü degil bence

nazifoglunun yöneticilik yaptigi zamanlarda bazi çok yetenekli topçular önerdiler

bknz: dembele mor cyprien kapustka

Tavares diyenlere soruyorum, kac milyon euroya alinir? Ajax 8 milyon euro'ya alamadi. En kotu 10 milyon euro diyor Brezilya basini. Bu kadar para eder mi?
Bu kumara değer bence. Çünkü yaşı daha çok genç. Öte yandan diğer mesajlarımda da belirttim. Hem Brezilyalı, hem de bek. Bu ikisi bile ilerde kolayca pazarlanabileceğinin kanıtıdır. Önümüzde Telles örneği var. Çok mu iyiydi de 8M civarı paraya sattık? Yooo, belli özellikleri olan, bizde hiçbir zaman vasatın üstüne çıkamamış ancak potansiyelli bir adamdı. Bu mevcut özelliklerini pişirdiler. Böyle potansiyelli adamlara 10M verirsen zarar etmessin. Her türlü elden çıkarırsın. Bknz örnek 2: Bruma. Ama böyle 25 yaşına kadar bi halt yapamamış adamlara 5M verirsen o şemsiye birdaha açılmaz...

Bu kumara değer bence. Çünkü yaşı daha çok genç. Öte yandan diğer mesajlarımda da belirttim. Hem Brezilyalı, hem de bek. Bu ikisi bile ilerde kolayca pazarlanabileceğinin kanıtıdır. Önümüzde Telles örneği var. Çok mu iyiydi de 8M civarı paraya sattık? Yooo, belli özellikleri olan, bizde hiçbir zaman vasatın üstüne çıkamamış ancak potansiyelli bir adamdı. Bu mevcut özelliklerini pişirdiler. Böyle potansiyelli adamlara 10M verirsen zarar etmessin. Her türlü elden çıkarırsın. Bknz örnek 2: Bruma. Ama böyle 25 yaşına kadar bi halt yapamamış adamlara 5M verirsen o şemsiye birdaha açılmaz...
Eger Brezilya liginden bir sol bek icin 10 milyon euro vereceksek o ligin en iyi sol beki olmalidir benim gozumde. Tavares en iyisi mi supheliyim. Caju da var mesela Santos'tan. O da iyi.

Bizim forum oyuncudan anlıyor. Bi görüşte fiko nun çöp! olduğunu anladınız.

Adam koca Arjantin milli takımına çağrılmış (herhalde hoca bayadır takip ediyordur), GS scoutları araştırmış önermiş, ama biz adına bakıp hükmü veriyoruz.

Neymiş 1.70 bek mi olurmuş.. Lan boy ortalaması en kısa olan mevki zaten bek.. Ki bekler içinde 1.70 ortalamanın üzerindedir.

Zamanında Telles'e de çöp denildi, gördük şimdi nerde..

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Lan 170 boylu bek bizim gibi sürekli duran toptan gol yiyen nir takım için sorun. Başka bir takım içim aorun olmayabilir. bu da benim fikrim.

Futbol bilgisine gelince futbol uzmanlık gerektirmeyen en aptal insanların bile torumlayabişeceği basitlilte basit bir oyun. Uzmanlık gerektirse en azından sen bu forumda olmazdın.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Tavares diyenlere soruyorum, kac milyon euroya alinir? Ajax 8 milyon euro'ya alamadi. En kotu 10 milyon euro diyor Brezilya basini. Bu kadar para eder mi?

Serdara 4.5 ahmet çalıka 2.5 verdik niye ucuz diye oysa onların yerine 7 ye vitor hugoyu alabilirdik veya bir başkasını tavarese ajax 8 verdiyse bir sey görmüştür ki videodan transfer yapılmaz ancak vidolarda bile bir kalitesi olduğunu gösteriyor arjantinliye 5 basacağımıza buna 10 basalım yani gidecekse çöp olduğu belli bir adama gideceğine tavarese gitsin

Aslolan Galatasaray'dır

Eger Brezilya liginden bir sol bek icin 10 milyon euro vereceksek o ligin en iyi sol beki olmalidir benim gozumde. Tavares en iyisi mi supheliyim. Caju da var mesela Santos'tan. O da iyi.
Brezilya ligini takip etmediğim için net bir şey diyemiyorum. İsimden ziyade, alacağımız oyuncuların profili açısından konuştum.

İsterse real de olsun ben bizdeki durumuna bakarım ki adamın sağ gözünde görme kaybı olduğunu bile yeni öğrendik ayrıca arda da barçada ancak barça kalitesinde mi birde sevilla da kimseyi alamayınca yedek dursun diye aldığı bir adam bir nevi panik transferi

Aslolan Galatasaray'dır
Bizde hic bişey yapmadı evet hem fikiriz ama oldu ki 3.5 a aldilar sonuçta senin Carole scout olarak sana kazanç sağlamış oluyor kötü oynamış olsa da. O yüzden scout transferi denenmeli ha buradan o Arjantinli çocuk alinmali dediğim anlaşılmasın konusulan 5m bu adama cok ama 2-3e varsa fayda sağlayacak biri gelsin. Sonuç olarak şuan ya sakatliktan çıkmış birini alacağız ya da böyle bir hamle deneyeceğiz. Yabancı sınırı olmuş olsa çoktan Uğur çiftçi yi almıştık orası ayrı

LG-H815 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Dandik oyuncu alacaklarına hiç transfer yapmasınlar.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

carole geçen sezon ligin her kanat oyuncudan çalim yedi

altinordulu yusuf acer en az carole kadar oynar

en az

Şu şartlarda daha fazla isteyebilirler. Süremiz azaldı ve bunu gözardı etmezler. O paraları bu oyuncuya vermekte hiç mantıklı olmaz açıkcası.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt