Transfer Nöbeti (ARŞİV 17)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizim forum oyuncudan anlıyor. Bi görüşte fiko nun çöp! olduğunu anladınız.

Adam koca Arjantin milli takımına çağrılmış (herhalde hoca bayadır takip ediyordur), GS scoutları araştırmış önermiş, ama biz adına bakıp hükmü veriyoruz.

Neymiş 1.70 bek mi olurmuş.. Lan boy ortalaması en kısa olan mevki zaten bek.. Ki bekler içinde 1.70 ortalamanın üzerindedir.

Zamanında Telles'e de çöp denildi, gördük şimdi nerde..

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kaç kere çağırılmış baktın mı ona kalırsa sabri defalarca çağrıldı ki güney amerikada milli takıma hemen her futbolcu çağırılıyor pazarlama taktiği açısından git ben arjantiliyim futbolcuyum de seni bile çağırırlar

Aslolan Galatasaray'dır

Tavares gelsin 10a yakın asist yapsın seneye 20m. Heleki piyasa uçmuşken pek solbek de yok.

yapmadı diyelim aynı fiyata gider en ucuz

Hele bi yarın olsun bence şu an konuşulan oyunculardan hiç biri olmayacak, başka gündem de olmayan bir isim gelir gelirse.

Asamoah bedava olunca bize kalmaz o konuda fazla gaza gelmeyelim. Ocak ayında falan da imzalamaz bizimle. Hem bonservissiz oyuncu almak bizim fıtratımız da yok. O konuda netleşelim bence.

LG-H990 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sene sonu Asamoah beleş, sol beke 10 m mi verelim? Kafayı mı yediniz?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Asamoah bedava olunca bize kalmaz o konuda fazla gaza gelmeyelim. Ocak ayında falan da imzalamaz bizimle. Hem bonservissiz oyuncu almak bizim fıtratımız da yok. O konuda netleşelim bence.

LG-H990 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bonservis vermeyiz imza parası veririz onun yerine dediğin gibi beleşe alamayız

Asamoah'ı beleşe bize yedirmezler. Beleş diyorsunuz ama 3-4m imza parası alır öyle beleşliğe başlarım

Asamua Juveyle sözleşme uzatmaz diyebiliyormuyuz bu işleri geçelim adam gibi bir yatırım yapılmalı,Asamoah gelecekse bedava gelecek zaten

Ayrıca bonservis fiyatları bu kadar uçmuşken arjantinden 5 e bir oyuncu veriyorlarsa kesin çöptür çünkü potansiyeli olan adamları 10 dan vermeye başlıyorlar

Aslolan Galatasaray'dır

Lan 170 boylu bek bizim gibi sürekli duran toptan gol yiyen nir takım için sorun. Başka bir takım içim aorun olmayabilir. bu da benim fikrim.

Futbol bilgisine gelince futbol uzmanlık gerektirmeyen en aptal insanların bile torumlayabişeceği basitlilte basit bir oyun. Uzmanlık gerektirse en azından sen bu forumda olmazdın.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Adam gibi tartışıyoruz şurada. Gevşek gevşek konuşmanın alemi yok..

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Futbol arenanın haberi Galatasaray yöneticileri Karabükspor'un sol beki Latovlevici'nin şu an itibariyle gündemlerinde olmadıklarını belirtti.

Aslolan Galatasaray'dır

En pahali transferlerden birisi Bruma di bizim icin (10 milyon euro). Bu yaz donemi harcadigimiz paraya bakarsak oyle 10M € vermeyiz diyor mantigim. Hele ki sol bek icin. Ben sahsen sol bek icin 10M € versem onu izledigimde; ohaa, demem lazim. Harika oyuncu oldugundan tabi. Tavares'in 1 macina denk gelmistim o da Maicon'u transfer etmeden once onu izleyim derken bir yandan da buna dikkat etmistim. O macta da 2 gol yemislerdi galiba. Belki de kotu bir macina denk gelmisimdir bilmiyorum ama hic begenmemistim.

Alex Telles potansiyelinde bir sol bek bulabilirsek 5,6 verip alalım yeterince açıldık zaten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt