Transfer Nöbeti (ARŞİV 17)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
carole hazirlikta falan boş bolgeye goz göre göre pas veriyordu, farklı bir evrene geçti şenerden o çalımı yiyince

Tüm fb maçlarını Carole yüzünden kaybettik geçen sene, yalan değil bu

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Chelsea have NOT registered Baba Rahman in their Premier League squad. Diego Costa is in though.

Chelsea Baba Rahman'i premier lig kadrosuna yazmamis.

Bu Twitter da her türden insan var adamın biri kenedynin arkadaşıyla instagramda konuştum ne olacağını bilemeyiz dedi diyor komedi ya

Aslolan Galatasaray'dır

Chelsea have NOT registered Baba Rahman in their Premier League squad. Diego Costa is in though.

Chelsea Baba Rahman'i premier lig kadrosuna yazmamis.

Kardeş.. O adam öldü ÖLDÜ.. En az 2 ay sakatlığı var... Sonra rehabilitasyon fln derken fln en az 5 ay yok yani anlıcan...

Baba rahman'i doktorlara inceletmek lazım, sağlık raporlarını falan.

Baba Rahman sakatligini atlatmak uzereymis, bence hemen kiralayalim, fit duruma gelene kadar Linnes oynar

Galatasaray, Donk'un 1.5 milyon euroluk maaşının karşılanması durumunda, transfer için bonservis talep etmeyecek!
Futbolarena

o degil de rvp türk futbol tarihinin en büyük kaziklardan birisi

ligde en fazla para o kazaniyor ama ligin en iyi 5 forvet listesine bile giremiyor

gomis
etoo
cenk
adebayor
by17

daha iyi

Tagliaficoya neden bukadar olumsuz bakildigini acikcasi pek anlamiyorum. Ha bende nasil bir futbolcu oldugunu bilmiyorum. Ama adam 25 yasinda olmasina ragmen hem Independientenin kaptani hemde taraftarin sevgilisi. Ayrica bir futbolcu 1,71 boyunda stoper oynayabiliyorsa, o futbolcunun futbol zekasi yüksekdir diye düsünüyorum.

Arjantinden kaliteli defans oyuncusu çıkmıyo uzun yıllardır.Trabzonun aldığı mas da oynuyodu bi ara Arjantin milli takımında.Bu Taglifico sırf arjantin milli takımına seçildi diye gündemde değildir insallah

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt