Transfer Nöbeti (ARŞİV 17)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bende disciyim mrhb
151eab82851a06d00bbc714667a8229c.jpg

Buda rahman'ın dişleri..

forumun sağlık ekibinden detaylı bir inceleme bekliyorum :D

G.Saray'ın elinde iki seçenek vardı.Onlar Selçuk'tan daha fazla dikine giden, pasör ve fizikli Fernando'yu tercih etti. Fernando > Vainqueur
-taner karaman

Capraz baglari yirtilmis rahmanin kac ayda duzelir? Tekrarlama riski var mi? Ona gore alalim.1 ay isare edebiliriz linnesle

Galatasaray, Donk'un 1.5 milyon euroluk maaşının karşılanması durumunda, transfer için bonservis talep etmeyecek!
Futbolarena
Donk'a yıllık 1.5 milyon euro verecek enayi bulabileciğimizi sanmıyorum

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Boffin
Celustka Djourou Diego Sakıb
Sandro Vainqueur
Menez Nasri Maicon
Eto'o

11 e bak be

Tavares daha düzgün bir oyuncuya benziyor ama sadece topa dokunuşu ve duruşundan yola çıkarak söylüyorum tabii.

Tagliafico için defansı daha derli toplu ve dengeli diyorlar,Tavaresse ofansif galiba ama onunda kariyeri çok yeterli bir veri sunmuyor ben Arjantinliden yanayım
Defansımız %80 Brezilyalı rengim.
mariano maicon denayer x
Fernando

tavares gelişime daha açık ve bişeyler öğrenebileceği isimler de artık mevcut kadromuzda.
bu artılar , Brezilyalı beklerin pazarlanabilirliği ve ofansif bir oyuncu isteğimden dolayı ben tavaresten yanayım

Antalya'da erken gol bulursak süper olur diğer maçlarda elzem değildi ama bu maç elzem bence bu olay. Süreç uzarsa her an sürpriz yapabilecek oyuncuları var, geri düşersek dönmemiz kolay olmaz haliyle.

Brezilyadan Tavares gelir kapatırız Transferi. Arda sürprizi olursada şaşırmam.

Antalya Macı çok kolay geçece bilir bencede.
Adamlar hucum oynar ki hazır değiler hiç bir şekilde. Hucum oynayıp da savunması iyi olmayan bu takım farklı yenile bilir bize karşı. Çok hızlı Konter takımıyız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt