Burak Karaduman
Büyük Kaptan
- 25 Haziran 2012
- 20.479
- 5.106
- 1.408
kesinlikle karlinyos alınmalı :red:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
aslında sen tavarese bakacaktin ben bunakeşke gece 12 den önce açsaymışız![]()
Evet niye öyle hemen atladik heyecandan hep işte organize olamadıkaslında sen tavarese bakacaktin ben buna![]()
Temp mail alarak yeni uyelik acabilirsin hocamSanırım günlük 1 oyuncu bakabiliyoruz free üyeliklerde tavares'e bakamiyorum o yüzden. Bugün yeni iddialar olursa yarin gece izleriz
beyaz Ashley Cole diyorsunGeriden güzel oyun kuruyor uzun toplarla, koşu yoluna paslarla.
Boyuna rağmen kornerlerde kafa falan vuruyor, tehlike yaratıyor..
Defansta nerde duracağını biliyor yani rakip forvet cok güçlü bir adamda olsa aldığı pozisyon sayesinde topa ondan daha önce müdahale ediyor.
Günümüz sol pasör/oyun kuran stoperleri gibi ileri hucum hattina iyi top taşıyor uzun mesafeli paslariyla falan. Sık orta acan biri değil daha garanti oynayan biri. Savunmada sertlikten kaçınmıyor top kapmasi falan iyi düzeyde. Hücuma çıktıginda da iyi pozisyonlar yaratiyor takımına, önündeki kanat oyuncusu fırsatçı bir adamsa birçok golün hazırlanışinda kilit rol oynayabilir, mariano gibi.
Mücadeleci adam, görev adamı. Çatır çutur çalım atıp, birçok orta kesecek bir adam değil. Ancak oyun anlaminda guvenilebilecek çalışkan, lider ruhlu bir oyuncuya benziyor. Iyi bir fiyata alinacaksa alınsın,gorevini yapar.
Zanetti'ye benzetiliyor oyun tarzıbeyaz Ashley Cole diyorsun
Konuyu veya senin hayatının aynasını bilmediğim için bir şey söyleyemem sergen.öyle de artık son raddeyim amaç onları benim bu verdiğim emege cabaya düşürmek.onlar da benim için cabalıycak.buna eminim
bizimde ümidimiz bir b planının olması ve hatta bir ivme kazanmış olmasıSon 4 gün kalmış, alırlar herhalde artık. Son güne bırakmazlardır inşAllah.
bizimde ümidimiz bir b planının olması ve hatta bir ivme kazanmış olması
MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi