Transfer Nöbeti (ARŞİV 17)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
en umutsuz oldugunuzda ölüme bile sürükleyecek şarkılar

kerim tekin bir ölüm var
cemali sever misin ozaman
sezen aksu hep karanlık
sezen aksu hazan
sezen aksu kursuni renkler

juve o zaman tamamen zararda, para kazanacaktı intikam yüzünden kaybetti hahahaah :D Asamoah eğer yeni kontrata hayır dediyse tam bir reis, var mı bilgin ?

cenk ergün asamoah bu dönemde olmadı dedi daha ne olsun...başka dönemde olabilir yani.dahası antrenmana çıkmamış,milli takımdan transferi çin izin istemiş.sene sonu kesin bizde bence.

cenk ergün asamoah bu dönemde olmadı dedi daha ne olsun...başka dönemde olabilir yani.dahası antrenmana çıkmamış,milli takımdan transferi çin izin istemiş.sene sonu kesin bizde bence.

Hiç ücret vermeden almak o kadar keyifli olur ki :) juve çıldırsın. Birde yine Clde denk gelip Uefaya yollarsak yine :D Hayaller, hayaller...

ben de çok çektim,2 senedir de Galatasaray cok cekti.belki artık hayallerin gerçek olma zamanıdır.

Evrenin bize neler sunacağını bilemiyoruz reis. Her şey gönlünce olur umarım. Galatasaray bir düşüyor bir kalkıyor, ama hiç yıkamıyorlar... Tek eksik CL belki bir gün.:pride:

bu fikoyu kiralik alsak bari sonra tutmayinca yollamak icin 10 takla atariz

Arda: Galatasaray taraftarı beni istemiyor o yüzden şu anda kulübü zor durumda bırakmamak için Galatasaray'a dönmeyi düşünmüyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt