Transfer Nöbeti (ARŞİV 17)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
defol git pis sinsi şişko .
herif gelmek istememiş duygusal triplere girmiş diye nasıl da yalıyorlar yallah barça forumlarına yallah !

Boş yapmayın. Başını- sonunu keserek bana alıntı göstermeyin. Cahil cahil yorumlara ihtiyacım yok. Arda'nın Galatasaraylılığını tartışacak değilim. Diğer konuda yazdıklarınızla futbolla ne kadar alakalı olduğunuzu gösterdiniz.

Hangisinin başını ya da sonunu kesmişim yaz da bileyim.Diğer konu hangisi imiş?

hocam bunlarda kronik sorun var dediler pc kitleniyormus durduk yere

Valla site işi yapıyorum mayıstan beri kullanıyorum öyle bir sorun olmadı tek kötü yanı gece tuşlar görünmüyor. Siyah üzerine yapıştırmasını janjanlı olsun diye kırmızı yaparak asrın hatasını yapmışlar onun harici sıkıntısı yok

ardanın gelmesi büyük risk olurdu adam siyaset medya denkleminden bitürlü cıkamıyor,katkı nasıl versin

Türkiye'de Dell hizmeti mevcutmu?
Bende Dell kunlanırım Ultra booklarımda devamlı yurt dışında. Çok iyi Support hizmeti var bence
Tam bilmiyorum hocam ama
Turkiyede garanti olayi rezalet malesef.
Sony telefonum vardi Z5 premium
Masanin ustunde su dokuldu ekran gitti.
Garantiye yolladim cihazi kasanin kenarini yamultmuslar kullanici hatasi deyip 1750 tl fatura cikardilar.
Tuketici mahkemesine verdim bi umut bekliyorum simdi.
Buda boyle bir animdir
//Konu disi oldu ozur dilerim

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

hocam bunlarda kronik sorun var dediler pc kitleniyormus durduk yere

X550v metal kasa i7 işlemcili Asuslar'da, dediğine benzer sorunla karşılaştık.Şirkette kullanıyorduk, üst üste 3 tanesi donma problemi yaşattı.Dİskle alakalı kronik bir sorun muhtemelen.Seride de olabilir diye düşünmüştük ama yaygınmış demek ki.

ardanın gelmesi büyük risk olurdu adam siyaset medya denkleminden bitürlü cıkamıyor,katkı nasıl versin

Gönül gelmesini ister fakat mantık da tam tersini söylüyor. İyi futbolcu ama karakter olarak son zamanlar da sorunlu gidiyor her şeyi geçtim evlenmeden gelmesin takım da tamamen aile düzeni hakim :D

X550v metal kasa i7 işlemcili Asuslar'da, dediğine benzer sorunla karşılaştık.Şirkette kullanıyorduk, üst üste 3 tanesi donma problemi yaşattı.Dİskle alakalı kronik bir sorun muhtemelen.Seride de olabilir diye düşünmüştük ama yaygınmış demek ki.

Bu tür sorunlar genelde stock biostayken olabiliyor bios'u her zaman güncel tutmak lazım

Arda kısaca twitter ve gs forumlarında taraftarların görüşlerini araştırıyorum a getirdi laflarını, hadi gözünüz aydın elele yediniz adamı. Tabi siz bize her maçta yavşaklık yapan emreyi isteyin ancak. Bütün sene cırcır rodrigues le patlak teker yasinle nasıl geçecek bakalım

Renkdaş bu saatten sonra ardanın ne kendine hayrı olur ne galatasaraya.

Adamı dünya istemiyor anlayın artık.

Aynı şey Fatih Terim içinde geçerli ama kimse anlamak istemiyor.

Galatasaray bu ikisine de muhtaç değil aksine ikisi deli gibi galatasaraya muhtaçlar...

Bu 2 adamda egoist adam. İlgi delisi adam. Bu adamlar ilgisiz yaşayamaz. Unutulursa yapamaz.

Ne Fatih Terime nede Ardaya teklif götürecek tek takım çıkmadı.

Galatasaray Fatih Terimi istemesin Fatih Terim anadolu kulüpleri hariç takım makım çalıştıramaz.

Oraya gidersede görür herkes gerçek terimi.

Aynı şey Arda içinde geçerli...

Bu saatten sonra Ardanın zayıflamasını form tutmasını profesyonel ve disiplinli bir adam olmasını beklemek gülünç

Adamlar En önemli maçın yedek kulübesinde cep telefonu ile takılan gecenin 2 gün sonra maç varken gecenin 1 inde kampta canlı yayına bağlanan adamlar.

Bu adam mı Dursun Özbeki takacak ? Cenk Ergünü , Tudoru dinleyecek.

Arkadaşlar bu Adam Gazeteci dövüp Fatih Terimin açıklamalarından sonra Milli takımı bırakıyorum dedi dimi ?

Sonuç ne oldu ? Fatih Terim kovuldu bu adam Geri çağrıldı.

Adamda ki egoyu düşünebiliomusunuz şimdi ?

Adam bir yıldır topa doğru dürüst ayak vurmamış gelip burda bu adamdan medet umuyorsunuz .

Galatasarayın büyüklüğünü unutmayın !

Kişiler geçicidir Galatasaray dır asıl büyük olan !

Sorun yazılımsalmış mayısta çözmüşler dediğim gibi

Tam bilmiyorum hocam ama
Turkiyede garanti olayi rezalet malesef.
Sony telefonum vardi Z5 premium
Masanin ustunde su dokuldu ekran gitti.
Garantiye yolladim cihazi kasanin kenarini yamultmuslar kullanici hatasi deyip 1750 tl fatura cikardilar.
Tuketici mahkemesine verdim bi umut bekliyorum simdi.
Buda boyle bir animdir
//Konu disi oldu ozur dilerim

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bende yaşadım aynısını ki benim 4yıl felan oldu galaxy s3 üm vardı. Hiçbişeyde yokken ekranda ölü pixel dedikler bi olay var o vardi. Gönderdim ama sonra oğrendimki 5 pixele kadar garantiye girmezmiş vs felan olabilcek bir durummus neyse dedim telefon bana bi geldi alt tarafı parcalanmiş ve o dedigim her ölü pixel bastan assagi veya yanlamasına ciizk seklinde. Garantiye gondermeden telefonun fotograflari ve gonderirken havluya sardığımın resmi felan vardı elimde cunku hepsiburadadan almistim sacma sapan bi garanti firmasi oldugunu biliyodum. Telefon elime geldigi gibi mahkemeye gittim. Hem telefonun yenisi gonderildi hemde odedigim para 5-6 aylik magduriyet icerisinde geri odendi. Umarim seninkide bu kadar uzun surmesede boyle guzel bi netice alir

HTC Desire 816 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt