Transfer Nöbeti (ARŞİV 17)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arda'ya laf atanlar nankordur benim gozumde, net, fener'e gittikten sonra emre'yi yerden yere vuranlar, arda'nin rakibine gitmesi icin dua edenler var

Yazik yazik

Bende yaşadım aynısını ki benim 4yıl felan oldu galaxy s3 üm vardı. Hiçbişeyde yokken ekranda ölü pixel dedikler bi olay var o vardi. Gönderdim ama sonra oğrendimki 5 pixele kadar garantiye girmezmiş vs felan olabilcek bir durummus neyse dedim telefon bana bi geldi alt tarafı parcalanmiş ve o dedigim her ölü pixel bastan assagi veya yanlamasına ciizk seklinde. Garantiye gondermeden telefonun fotograflari ve gonderirken havluya sardığımın resmi felan vardı elimde cunku hepsiburadadan almistim sacma sapan bi garanti firmasi oldugunu biliyodum. Telefon elime geldigi gibi mahkemeye gittim. Hem telefonun yenisi gonderildi hemde odedigim para 5-6 aylik magduriyet icerisinde geri odendi. Umarim seninkide bu kadar uzun surmesede boyle guzel bi netice alir

HTC Desire 816 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Hocam bende fotograf cektim yollamadan ama kabul etmedi garanti firmasi mahkeme dosyasina ekledim hepsini bakicaz artik.

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kimileri bu kulübe gelmek için hava limanında yatar 10-12 takım reddeder city'e rest çeker kimileri de en son seçenek Galatasaray der şu paralara ardaya vereceğimize seneye denayer'ın bonservisini alalım da kulübe daha büyük karakter kazandıralım

Arda kısaca twitter ve gs forumlarında taraftarların görüşlerini araştırıyorum a getirdi laflarını, hadi gözünüz aydın elele yediniz adamı. Tabi siz bize her maçta yavşaklık yapan emreyi isteyin ancak. Bütün sene cırcır rodrigues le patlak teker yasinle nasıl geçecek bakalım

recep gül ve yunus var,ardaya gerek yok

Arda kısaca twitter ve gs forumlarında taraftarların görüşlerini araştırıyorum a getirdi laflarını, hadi gözünüz aydın elele yediniz adamı. Tabi siz bize her maçta yavşaklık yapan emreyi isteyin ancak. Bütün sene cırcır rodrigues le patlak teker yasinle nasıl geçecek bakalım

herifin oğlu barça gibi takımı şeyine takmıyor part göbek salıyor galatasaray'ı mı sallar ?
top oynamaya niyeti olan adam yanında messi varken gururdan sevinçten maç bitsin istemez. canını dişine takar.

fatih terim gibi adamı yemiş biri tudor'u çerezlik yapar.
Allah korudu da bize gelmiyor. düşün barça topçusunu kimse istemiyor . herkes keriz mi ?

@Uğur Bulut

Hocam 3bin Tl'ye dedikleriniz gayet güzel yapacak modeller mevcut;
Lenovo Ideapad 320 Core İ5 Notebook - Vatan Bilgisayar
Hp Pavilion 14-AL007NT Core i5 Notebook Fiyatı - Vatan Bilgisayar
Acer F5-573G Core İ5 Notebook Fiyatı - Vatan Bilgisayar

- Hepsinin ekran kartı 940mx istediklerinizi yerine getirebilir nitelikte.
- İşlemci olarak o fiyat aralığında en popüleri bu, turbo teknolojisi ile isterlerinizi yeteri kadar karşılayacaktır.
- Hp'nin paneli 14 inc, ama 256 gb ssd bulunduruyor, bu işlerinizde büyük ölçüde hız kazandıracaktır.
- Diğer modellerede sonrada ssd takabilirsiniz ama ekstra ssd slotu yoksa başınızı ağrıtabilir.

Emre akbaba transferi > arda tursn transferi

En azindan gelecek vaadediyor

Bu Tagliafico'nun tekniği kısıtlı ama tam bir iş ahlakı akıyor adamdan. Bizim taraftar böyle adamı bağrına basar

büyük ihtimalle melih gökçimen ve batuhan tekin oynyacak solbekte alternatif olarak.yasin ve tarık küfür yer orda oynarsa çünkü.neyse daha iyi.hiç bi zaman Galatasarayda dört dörtlük bişey olmadı zaten.

boşuna bekliyosunuz.lanetli bu bayram.solbek de almıycaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt