Eray Emeklier
Büyük Kaptan
- 16 Ağustos 2015
- 28.934
- 32.437
- 2.098
Asus olacaksa zenbook serisi olmalı.
Kalite!!!
Yardım isteyen rdaşımızın bütçesi 3k bonservis+prim+maaş dahil
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Asus olacaksa zenbook serisi olmalı.
Kalite!!!
Hocam bende fotograf cektim yollamadan ama kabul etmedi garanti firmasi mahkeme dosyasina ekledim hepsini bakicaz artik.Bende yaşadım aynısını ki benim 4yıl felan oldu galaxy s3 üm vardı. Hiçbişeyde yokken ekranda ölü pixel dedikler bi olay var o vardi. Gönderdim ama sonra oğrendimki 5 pixele kadar garantiye girmezmiş vs felan olabilcek bir durummus neyse dedim telefon bana bi geldi alt tarafı parcalanmiş ve o dedigim her ölü pixel bastan assagi veya yanlamasına ciizk seklinde. Garantiye gondermeden telefonun fotograflari ve gonderirken havluya sardığımın resmi felan vardı elimde cunku hepsiburadadan almistim sacma sapan bi garanti firmasi oldugunu biliyodum. Telefon elime geldigi gibi mahkemeye gittim. Hem telefonun yenisi gonderildi hemde odedigim para 5-6 aylik magduriyet icerisinde geri odendi. Umarim seninkide bu kadar uzun surmesede boyle guzel bi netice alir
HTC Desire 816 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Arda kısaca twitter ve gs forumlarında taraftarların görüşlerini araştırıyorum a getirdi laflarını, hadi gözünüz aydın elele yediniz adamı. Tabi siz bize her maçta yavşaklık yapan emreyi isteyin ancak. Bütün sene cırcır rodrigues le patlak teker yasinle nasıl geçecek bakalım
Arda kısaca twitter ve gs forumlarında taraftarların görüşlerini araştırıyorum a getirdi laflarını, hadi gözünüz aydın elele yediniz adamı. Tabi siz bize her maçta yavşaklık yapan emreyi isteyin ancak. Bütün sene cırcır rodrigues le patlak teker yasinle nasıl geçecek bakalım
Böyle sinsilikler küçük garanti firmalarında genellikle oluyor iyi yapmışsn fotografini cekmekle sende yenisini seve seve verirler tahminimceHocam bende fotograf cektim yollamadan ama kabul etmedi garanti firmasi mahkeme dosyasina ekledim hepsini bakicaz artik.
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
tam Tudor'lukBu Tagliafico'nun tekniği kısıtlı ama tam bir iş ahlakı akıyor adamdan. Bizim taraftar böyle adamı bağrına basar
tam Tudor'luk
Dhye bakiyorum aradaForum donanım haber gibi oldu![]()
video yapanı yok adamınBide dikkat ettim adamım acayip videosu falan var. Bence bu wyscout bazı videoları youtube dan kaldırtıyor olabilir
Bütçen biraz zorluk çıkartı ama3 bin tlye laptop lazım muhendislik programlarını adobe ps premier fln acacak renkdas
Dhye bakiyorum arada
Bir renktasimizi yakalamistim orda
Gs konusunda burdaki duyumlari oraya yaziyordu
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi