Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Diagne gidişi yaklaştıkca Mostafa Muhamed'in geliş ihtimali artıyor. Bu kampanyada sonra Onyekuru'da gelir bence.
1 mio euro bütce var. Bence o onyekuru icindir. Mohammed de Diagne

irfan belki bu kampanya. Ama ffp ye takiliyor bu sefer

1 mio euro bütce var. Bence o onyekuru icindir. Mohammed de Diagne

irfan belki bu kampanya. Ama ffp ye takiliyor bu sefer
İrfan'ın olacağını düşünmüyorum ama sene sonu ödeme şeklinde olur İrfan işi olursa ki Onyekuru'da öyle olacak. Mohamed işi bence de Diagne'ye bağlı.

Valla şuan gerçekten bağış yapmak istiyorum ama bu yönetim gram hak etmiyor. Transfer yapmayıp çöp bir oyuncunun sözleşmesini uzatacaklar diye korkuyorum.

GAZETECİ

@DuyumcuAbiniz

·
4d

Onyekuru konusunda yarın için kap açıklaması bekliyorum. En azından bi resim falan ne bilim olumlu bişeyler olacak. Bilgiyi nerden aldığıma gelince açıkçası temsilcisi telden gülerek bi paylaşım yaptı Onyekuru GS formalı

Burada paylaşılıyordu bu hesap.

Para verelim vermesine de arkadaş önce bi icraat görelim de sonra bağış en kolayı.

1 saat içinde doldururuz orayı ama işte siz varken insanlar çekiniyor.

Bağış yaptık diyelim güzelde para toplandı diyelim 12 gün sonra Belhanda, Emre Akbaba, Ömer Bayram ile uzatıp para yok transfer yapamadık derler bunlar ki yapmışlıkları da var. Neyse bir an önce şu sezon bitse de kurtulsak. Akşam maç var ulan yine 2 saat yine acı çekeceğiz diye sabahtan beri stres altındayız... Ne hallere düştük.

Valla şuan gerçekten bağış yapmak istiyorum ama bu yönetim gram hak etmiyor. Transfer yapmayıp çöp bir oyuncunun sözleşmesini uzatacaklar diye korkuyorum.
Sözleşme uzatma olacağını sanmıyorum. Akbaba ve Belhanda kötü performans gösterirken olursa Muslera olur oda olsun zaten.

Devamke

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt