Sertan Nalbant
10 Numara!
- 1 Eylül 2015
- 13.341
- 8.242
- 1.088
Atıyorum
Musa Çağıran
Attım ama
Musa Çağıran
Attım ama
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu adam orta açabiliyorsa Caner Erkin kadar oynar. Caner de orta açmaktan başka bir skilli olmayan boş bir topçu sonuçta.
️
️
️
️
️
https://twitter.com/EmreErgenekon/status/905477711543619589/photo/1Latovlevici beğendiğim bir oyuncu değil. Beşiktaş maçında izlemiştim, sürekli defanstan çıkarken top kaptırıyordu, Beşiktaş onun bölgesinden geliyordu.
Ama bizde zaten Linnes oynayacak, yedek olarak 1 yıl neden olmasın?
Cenk Ergün ve Tudor geldiğinden beri akıllı işler yapılıyor. Mesela Leventli eski yönetim olsaydı, Asamoah olmadı diye Latovleviciyi 3 yıllığına alırdı. Şimdi 1 yıl alıp seneye Asamoahnın gelmesini planlıyor yönetim.
Plan ve program buna denir işte.
adem büyük zu malatya
Latovlevici beğendiğim bir oyuncu değil. Beşiktaş maçında izlemiştim, sürekli defanstan çıkarken top kaptırıyordu, Beşiktaş onun bölgesinden geliyordu.
Ama bizde zaten Linnes oynayacak, yedek olarak 1 yıl neden olmasın?
Cenk Ergün ve Tudor geldiğinden beri akıllı işler yapılıyor. Mesela Leventli eski yönetim olsaydı, Asamoah olmadı diye Latovleviciyi 3 yıllığına alırdı. Şimdi 1 yıl alıp seneye Asamoahnın gelmesini planlıyor yönetim.
Plan ve program buna denir işte.
Galatasaray'ın yeni transferi Latovlevici, Süper Lig'de geçen sezon en çok isabetli uzun pas (30+ metre) atan sol bekti (79 kez)
Latovlevici geçen sezon Süper Lig'de en çok isabetli duran top kullanan bek oyuncusuydu. (57 isabetli duran top)
Latovlevici geçen sezon Süper Lig'de büyük farkla en çok kilit pas atan bek oyuncusuydu (51 kez) İkinci sırada Barry Douglas (34)
Rumen oyuncu aynı zamanda Süper Lig'de geçen sezon 43 şut ile en çok şut atan bek oyuncusuydu.
O boyla nasil boyle vucut yapiyorlar yav
Ben Arfa deyip durmayın, o adama para yetmez.Yagizin dedigi sol acik kim acaba. Ben arfa olabilirmi
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi