Transfer Nöbeti (ARŞİV 18)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
681.jpg

Kadro derinliği için sevmesekte v.şen transfer edilebilir yasin kadar almak şartıyla
Bu arada denayer ahmet feghouli volkan sinan
Ozan koray latovelici baya derin bir kulübesi olur

Galatasaray'ın yeni transferi Latovlevici, Süper Lig'de geçen sezon en çok isabetli uzun pas (30+ metre) atan sol bekti (79 kez)

Latovlevici geçen sezon Süper Lig'de en çok isabetli duran top kullanan bek oyuncusuydu. (57 isabetli duran top)

Latovlevici geçen sezon Süper Lig'de büyük farkla en çok kilit pas atan bek oyuncusuydu (51 kez) İkinci sırada Barry Douglas (34)

Rumen oyuncu aynı zamanda Süper Lig'de geçen sezon 43 şut ile en çok şut atan bek oyuncusuydu.

Latovlevici beğendiğim bir oyuncu değil. Beşiktaş maçında izlemiştim, sürekli defanstan çıkarken top kaptırıyordu, Beşiktaş onun bölgesinden geliyordu.
Ama bizde zaten Linnes oynayacak, yedek olarak 1 yıl neden olmasın?

Cenk Ergün ve Tudor geldiğinden beri akıllı işler yapılıyor. Mesela Leventli eski yönetim olsaydı, Asamoah olmadı diye Latovleviciyi 3 yıllığına alırdı. Şimdi 1 yıl alıp seneye Asamoahnın gelmesini planlıyor yönetim.

Plan ve program buna denir işte.

asamoah ile birlikte bir kaç kaliteli solbek ile görüşülseydi ve asamoah yatınca onlardan biri alınsaydı plan ve program işte budur diyebilirdik. hiç bir büyük takım, ''ya şimdi olmadı seneye gelecek bir yıllığına idareten futbolcu alacağız'' mantığıyla hareket etmez. hem asamoahın geleceğinin bir garantisi de yok.

Latovlevici beğendiğim bir oyuncu değil. Beşiktaş maçında izlemiştim, sürekli defanstan çıkarken top kaptırıyordu, Beşiktaş onun bölgesinden geliyordu.
Ama bizde zaten Linnes oynayacak, yedek olarak 1 yıl neden olmasın?

Cenk Ergün ve Tudor geldiğinden beri akıllı işler yapılıyor. Mesela Leventli eski yönetim olsaydı, Asamoah olmadı diye Latovleviciyi 3 yıllığına alırdı. Şimdi 1 yıl alıp seneye Asamoahnın gelmesini planlıyor yönetim.

Plan ve program buna denir işte.

karabükteki maçta iyiydi.net iki asistini yemişti karabüklü oyuncular.

Galatasaray'ın yeni transferi Latovlevici, Süper Lig'de geçen sezon en çok isabetli uzun pas (30+ metre) atan sol bekti (79 kez)

Latovlevici geçen sezon Süper Lig'de en çok isabetli duran top kullanan bek oyuncusuydu. (57 isabetli duran top)

Latovlevici geçen sezon Süper Lig'de büyük farkla en çok kilit pas atan bek oyuncusuydu (51 kez) İkinci sırada Barry Douglas (34)

Rumen oyuncu aynı zamanda Süper Lig'de geçen sezon 43 şut ile en çok şut atan bek oyuncusuydu.

Latovlevici skora da katkı sağlayabilecek özelliklere sahip. bu yönden bakıldığında gayet faydalı bir transfer olabilir. tabi birinci önceliği olan savunmayı da iyi başarırsa...

Dursun Özbek: ''Konuyu beIN SPORTS yöneticileriyle de konuşacağız. Taraftarlar da yabancı sınırlaması gelmesini istemiyor.''
Dursun Özbek: "Türk futbolcular gece kulübünde vakit öldüreceklerine antrenmanlarına dikkat etsinler. Futbolu meslek olarak görmeliler."
Başkan coşmuş
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Okan Buruk: Türk futbolundaki sorun yabancı sorunu değildir. Yabancı kuralı Türk futbolunun gelişiminde belki en son sıralarda yer alır...
Okan Buruk: Yabancı kuralının bir maç kaybettikten sonra milli takımın konuşulması belki bir bahane olarak ortaya sürülmesi de yanlış.

Okan Buruk: Türk futbolunun sorunu yerli oyunculardır.

geçen sezondan beri akhisarda süper işler yapıyo.tudor juventus falan yaparsa bizi hakeden tek kişi şu an

Hakan yine sallamis

Izlemedigin Mac hakkinda yorum yapma,karabuk evinde besiktas'a 2-1 kazandigi macta latovlevici Quaresma'ya adim attirmadi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt