Transfer Nöbeti (ARŞİV 18)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Jose Sosa Trabzonspor'a yıllık 4 milyon euro + bonuslar teklifine evet dedi. via Di Marzio

e yuh be abi

6 bonservis yıllık 5 diyorlar fahiş paralar

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Download.webp

herşeyden önemlisi çok karakterli bir takım kurduk. Allah utandırmasın. Uzun yıllar domine ederiz inşallah

Forvet için Karabükten Seleznov iddiaları var.
Gomis, tek başına tamamlayamaz. Yedek bir forvet şart ama o kişi Seleznov mu şüpheli.

Eren tam bir forvet değil.

Seleznyov ve Nakuma kalsınlar oldukları yerde ve çöpleri dehleyelim daha bir beklentim kalmadı yedek kaleci bile aldık

Rıza Çalımbay: Samir Nasri 2 gündür yatıyor, kötü şekilde hasta oldu. Biz bir ton durum ile uğraşırken Eto'o gideceğim diyor. (A Spor)

Rıza Çalımbay: Nasri'nin durumu kötü. Hem sakatlığı var idmana alamıyorum hemde hasta oldu şuan yatıyor.

Trabzon çok yanlış yaptı sosa'ya o paralar verilmez takım içi dengeleri bozucaklar.Ayrıca sosa trabzon gibi bi şehirde yaşayamaz.

Rıza Çalımbay: Samir Nasri 2 gündür yatıyor, kötü şekilde hasta oldu. Biz bir ton durum ile uğraşırken Eto'o gideceğim diyor. (A Spor)

Rıza Çalımbay: Nasri'nin durumu kötü. Hem sakatlığı var idmana alamıyorum hemde hasta oldu şuan yatıyor.

Antalya'ya 4 atarız en az...

Seneye artik ya gerek yok vasat hamlelere. Seneye forvet, sol açık, stoper ve sol bek ile şampiyonlar ligi kadrosu tamamlanır.

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
asamoah+stoper+sol açık+forvet olsun bu.çok süper olur.latovlevici ve cedric sene sonu gidebilir.ikisi de 1 seneligine alındı zaten.

Riza hoca, sendemi aglaklarin arasina katildin.

bu gidişle en ezik kadro şikecilerde olacak
orta saha bile alamadılar daha

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt