Transfer Nöbeti (ARŞİV 18)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nakoulma bu kadro da olsa süper olurdu ya. Cepheye götür kayıpsız dönerler

Denayer seneye bizimle olmayacak her halükarda sonuç itibariyle dediğim gibi olası bir transfer cezasına karşı önlem alarak söyledim onu. Açıkçası Maicon için yorum yapmak adına erken, önceden de çok takip ettiğim bir oyuncu olmadığı için bilmiyorum ama sanırım ondan vazgeçebilirdim gibi gözüküyor şu an için ama bu oldukça zor bir iş olurdu. Denayer'i buradakilerin aksine ben beğeniyorum.

Denayer ciddi bir külfet getirmedi zaten, bizde oynamak için bu denli istekli olması da olumlu, oyuncu profili olarak tereddütlüyüm, iyi takımda kendini bulmasını umacağız artık...

Maicon yerine o maliyetle ciddi bir Avrupa kulübünün formda bir stoperi tercih edilsin isterdim şahsen. Tabi bütün transferlerden herkesin memnun olması gibi bir ihtimal olmadığı açık. Piyasanın uçtuğu bir dönem için totalde iyi bir transfer dönemi geçirildiğini inkar eden çarpılır. Bundan sonrası hoca ve oyuncuların işi. Bağımlı-bağımsız pek çok değişken de tabelaya etki edebiliyor futbolda, Galatasarayımız için hayırlısı olsun...

Kaan Ayhana dusseldorf 500 bin verirken biz nerdeydik acaba

bu transfer döneminden anladığım kadarı ile tek duyumcu NEVZAT DINDAR'dır. Gerisi boştur collina-askin-ekin ayaz bilmemne daha 11i sayamazlar o kadar boşlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt