Transfer Nöbeti (ARŞİV 18)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şimdi Dursun Özbek yabancı kuralının değişmemesinide sağlarsa, ve bir daha başkan adayı olursa, tepkinizi ne yönde olurdu?
Kimin aday olacağına göre değişir. Dursun kendini ifade edemeyen, beceriksiz, medyada alay konusu olan bir isim. (En azından yakın tarihe kadar öyleydi) Hain veya art niyetli olduğunu düşünmüyorum. Ancak divan kurulundaki şerefsizleri de gördük. Asıl hainler, yılanlar onlar işte. Dursun bunların yanında saf anadolu çocuğu kalıyor. Az kalmıştı ağlayacaktı heralde konuşurken.

Sağlam bir aday çıkarsa (Aysal vs gibi) onu desteklerim elbette. Ama Dursun'un başkan olması da benim açımdan pek sorun değil. İsimlerin pek önemi yok. Doğru veya yanlış işler vardır. Şu anda doğru işler yapıyor. Böyle devam eder mi? Garantisi yok elbette zerre güvenemiyorum. Ama divan kurulundakilere daha da güvenmiyorum. İki ucu boklu değnek.

Tuhaf olacak ama en başarılı transferlerimizden biriside Carrasso ondan daha iyi bir kaleci yok Muslera hariç :D

Carrasso Fransa'da 350 küsür lig maçına çıkmış. Geçen yıl Bordeaux'nun as kalecisiymiş. Önemli bir bilgi değil ama Fifa'da bile 81 overall'ı var boş adam değil anlaşılan

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şimdi Dursun Özbek yabancı kuralının değişmemesinide sağlarsa, ve bir daha başkan adayı olursa, tepkinizi ne yönde olurdu?
Riva ve florya projeleri sonunda banka borçlarını sıfırlar ise taktir ederim ancak. Bide üstüne spor salonu kemerburgaz yeni tesislerini ve yeni arsada katarsa kulübe o vakit büyük başkan Bile söylemeye gelirim.

Transferlere göre kimseyi yüceltmem ama bu kendi düşüncem sadece tabiki.

Carrasso Fransa'da 350 küsür lig maçına çıkmış. Geçen yıl Bordeaux'nun as kalecisiymiş. Önemli bir bilgi değil ama Fifa'da bile 81 overall'ı var boş adam değil anlaşılan

Muslera ile birlikte en iyi 2 kaleci bizde heralde ligin. Var mı daha iyisi aklınıza gelen?

Riva ve florya projeleri sonunda banka borçlarını sıfırlar ise taktir ederim ancak. Bide üstüne spor salonu kemerburgaz yeni tesislerini ve yeni arsada katarsa kulübe o vakit büyük başkan Bile söylemeye gelirim.

Transferlere göre kimseyi yüceltmem ama bu kendi düşüncem sadece tabiki.

Doğru işler yaparsa dediğin gibi meyvelerinide alacaktır bence. Galatasaray'a başarı getiren herkesi bağrımıza basarız biz taraftarlar :)

Lig'de benim beğendiğim kaleci olarak Boffin var. İyi kaleci o da

Dengesiz biri biraz. Abuk subuk goller yiyebiliyor. İyi bir kaleci ama pek güven vermiyor bana. Karcemarskas'ı beğenirdim baya zamanında ama adam Antep'de çürüdü resmen.

Bek rotasyonu oldukça zayıf kaldı.

Mariano
Asamoah
Linnes
Kaan

gibi bir şey olsa süper olurdu.

Kaleci için Carrasso çok doğru tercih.

Orta saha için Selçuk yerine Tolgay olsun isterdim.

Kanat rotasyonu için

Feghouli
SOL AÇIK
Rodrigues
Yasin

daha iyi olurdu.

Kimin aday olacağına göre değişir. Dursun kendini ifade edemeyen, beceriksiz, medyada alay konusu olan bir isim. (En azından yakın tarihe kadar öyleydi) Hain veya art niyetli olduğunu düşünmüyorum. Ancak divan kurulundaki şerefsizleri de gördük. Asıl hainler, yılanlar onlar işte. Dursun bunların yanında saf anadolu çocuğu kalıyor. Az kalmıştı ağlayacaktı heralde konuşurken.

Sağlam bir aday çıkarsa (Aysal vs gibi) onu desteklerim elbette. Ama Dursun'un başkan olması da benim açımdan pek sorun değil. İsimlerin pek önemi yok. Doğru veya yanlış işler vardır. Şu anda doğru işler yapıyor. Böyle devam eder mi? Garantisi yok elbette zerre güvenemiyorum. Ama divan kurulundakilere daha da güvenmiyorum. İki ucu boklu değnek.

Lise Galatasaray için çok tehlikeli olabiliyor. Dursun Özbek böyle başarılı devam ederse bencede sakınca yok.

Bek rotasyonu oldukça zayıf kaldı.

Mariano
Asamoah
Linnes
Kaan

gibi bir şey olsa süper olurdu.

Kaleci için Carrasso çok doğru tercih.

Orta saha için Selçuk yerine Tolgay olsun isterdim.

Kanat rotasyonu için

Feghouli
SOL AÇIK
Rodrigues
Yasin

daha iyi olurdu.

kaana gerek yok.linnes sagbeki de yedekliyo ama asamoah 3 bölge için de müthiş olacaktı artık devre arası ya da sezon sonuna kaldı.latovleviciyi adamdan saymaman da kötü olmuş.çok katkı verebilir.

Carrasco Turk olsaydi yillarca milli takimin AS kalecisi olabilirdi.

Latovlevici: Çok büyük bir kulübe geldim, tarif edilemez duygular içeresindeyim. Buraya gelmek için çok çalıştım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt