Transfer Nöbeti (ARŞİV 18)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arda ile ilgili tek olumlu bakış açısı Tudor adam eder yoksa tepesine biner olur. Yoksa Arda kendi kendine adam olmaz. O karaktere sahip değil. Hatta eleştirildikçe azan ve azıtan bir tip. Yarın bir toplantıda Burak ile beraber yabancı sınırı kalksın propagandası yaparsa şaşırmayız.

Arda konusunda arda'yı bir gram sevmem nedeni çok basit; hal, tavır, duruş, konuşma şekli kısacası karakteri berbat ötesi ama alınacaksa da sonuçta Galatasaray'ımız için mücadele edecek her oyuncuya kadro da yer var bizler de çıkar destekleriz tabi karakter konusunu düzeltmezse de en ağır şekilde cezası verilir

Şu saatten sonra sevin, sevmeyin tek yapmanız gereken Arda'ya gereken desteği vermeniz. Düşmanı çok olacak. Eleştireni, iftira atanı çok olacak. Sizde onlardan olmayın. Arda gereken mücadeleyi verir ve topunu oynar. Bu adam armasına hiç ihanet etmedi. Arda üzerinden Galatasaray'ı vurmalarına imkan vermeyin.
Bir yere gitmiyorum dedi, son anda bırakıp gitti, ihtiyaç olduğunda teklif yaptık komik buldu. Dışarıdan takıma müdahale etmeye çalıştı. Çok sevdiği Galatasaray çok güzel kadro kurmuş olmasına rağmen yabancı sınırı operasyonuna dahil oldu. Yapmayın etmeyin gözünüzü seveyim, bu kadar unutkan olmayın. İsteyeni olsa ekmeğini yediği kulübün yüzüne bile bakmaz.

MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Olayin magazinsel boyutu zerre umrumda degil.
Elimizde tempolu oyuncular var ve en buyuk eksigimiz topu rakip sahada tutabilecek bir adam, Arda form tuttugunda bu konudaki en buyuk silahimiz olacaktir eger gelirse. Her zaman osmanli ile sivas ile oynamayacagiz cok cabuk gaza geliyorsunuz, degisik oyun planlarina ihtiyacimiz oldugu maclar olacak ve arda tek basina bir oyun planidir.

ama iste tüm bunları yapabilecekmi adam avrupada oynarken bile magazinden siyasetten uzak duramadı

burda durması imkansıza yakın yani bu konulara girerse bırak futbolu bize zarardan baska katkısı olmaz

bu konularada cok meyilli cünkü adam zeki ama aynı zamanda geveze konusmadan duramıyor

Bir yere gitmiyorum dedi, son anda bırakıp gitti, ihtiyaç olduğunda teklif yaptık komik buldu. Dışarıdan takıma müdahale etmeye çalıştı. Çok sevdiği Galatasaray çok güzel kadro kurmuş olmasına rağmen yabancı sınırı operasyonuna dahil oldu. Yapmayın etmeyin gözünüzü seveyim, bu kadar unutkan olmayın. İsteyeni olsa ekmeğini yediği kulübün yüzüne bile bakmaz.

MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ne zaman dedi ya ben niye hatırlamıyorum ? Ben gideceği en baştan beri belliydi diye hatırlıyorum ?

Arda hakkında herkesin haklı şüpheleri var ama gelirse sahip çıkmak lazım.Medya adamı linç etmek için bahane arıyo onlara fırsat vermeyelim.Futbolculuğuna bakarsak bence Belhanda'dan 2 gömlek üstün topçu Arda

Arda hakkında herkesin haklı şüpheleri var ama gelirse sahip çıkmak lazım.Medya adamı linç etmek için bahane arıyo onlara fırsat vermeyelim.Futbolculuğuna bakarsak bence Belhanda'dan 2 gömlek üstün topçu Arda

Sadece Belhandadan değil oynadığı oyun bölge kariyer itibariyle en iyi oyuncusu. Ardadan sonra fernando gelir heralde.

arda adamsın madem sözünde dur gelme git celta vigo da oyna forumu okuduğunu biliyoruz.

Tancredi Palmeri bu adam nasıl bir muhabir bu sene takip eden olmuştur illaki?

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt