Transfer Nöbeti (ARŞİV 18)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cenk Ergün çok övdük ettik ama son ana kadar Arda'yı kovalayacağı belliydi. Tek hatası en büyük hatası oldu. Kocaman 5 katlı bir pastanın üzerine bir parça bok koymak gibi yaptığı şey şu an.

229.jpg

Mor forma geliyormuş yine arkadaşlar

F8331 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Arda gereken cevabı verecektir.

oo batuhan asker olmus sonunda hayırlı olsun

O kaynak yalan haber yapmadıysa geldi diyelim. Süreç ortada. Ayrıca yabancı sınırı kuralı için ilk geldiğinde laf etti YIL 2015. Yeni birşey değil o. Takımı karıştırma ihtimali %1 Tudor varken ve Taraftar linç etmek için en ufak hata kollarken biryeri karıştıramaz.
Hiç sanmıyorum Tudorun bununla baş edebileceğini. O yıl laf etti ise fikri değişti mi saniyorsun, adam hiç üstüne vazife olmadığı halde bu takıma zarar veren selçuk için aşk mektubu yazdı yahu. İsterseniz kuş diyen zerre umrumda değil ama bu adamın transfer haberi doğru ise kurulan güzelim takımın üzerine benzin döküldü, çakmak Ardanın elinde.

MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Valla bayagıdır uzagım olaya bende bu sene KPSS çalışacagım, önemli olan senin ne istedigin; nerede mutlu olacagın. İyi düşün taşın derim

İnsanlara destek verebileceğim, onlara yardım edebileceğim mesleklere bakıyorum abi, asıl mutluluk bence budur. Sosyal Hizmetler şuan bunu öneriyorlar bana. KPSS'de başarılar.:kupa:

Arda katkı sağlamasına sağlar fakat takım oyunu yönünden bakarsak bu tempolu oyuna nasıl ayak uydurabilir merak konusu.

Disiplin konusunda da Tudor olduğu sürece tereddüdüm yok açıkçası. Arkasında da Garry ve Tolga var. Umarım çok fazla para bayılmamışlardır.

Son düzenleme:
Cenk Ergün çok övdük ettik ama son ana kadar Arda'yı kovalayacağı belliydi. Tek hatası en büyük hatası oldu. Kocaman 5 katlı bir pastanın üzerine bir parça bok koymak gibi yaptığı şey şu an.

Piyasa değeri 20m olan. Yetenek ve kalite olarak ligin en iyi oyuncularından biri olacak adamı kovalamasımı kötü ? Adam zaten Ardayı istediğini ilk demecinden belirtti.

Haber fos çıkacak bence, bekleyin ve görün.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

DJHyuWjWsAE9Vu3.webp

ispanyollar yapmış. :confused: Bu kadar istenmemesinin sebebi ne acaba ya çok merak ediyorum?

Arda gelip takımı karıştıracak düşüncesine ise katılmıyorum. Tarık'la Tolga'yla Hakan'la olmaz o işler artık, tüm çöp arkadaşları gitti veya gidecekler inşallah yarın. Tudor da yönetir bence Arda'yı. Simeone havası seziyorum henüz deneyimsiz ama hırslı hocamızda. Sneijder'e Fatih Terim bile böyle net posta koyamadı da sistemi değiştirdi Sneijder için zamanında. Arda bu güzel takımı hele ki hiç bozamaz. 9 yabancı var 11 de. :asd22:

Gelmesini istemememin sebebi ise adamlık, iman, siyaset, delikanlılık derslerini sürekli verecek olması. Arkadaşların da bahsettiği gibi kaptanlık da öyle ucuz değil. Muslera giderse ancak alır/almalı. Savaşsın, çabalasın, o göbeği eritsin yine baş tacı eder bu taraftar onu.

Gelirse de ;

"Taraftarız biz çekeriz cefa Arda Turan lütfen o çeneni kapa."

demekten başka çare kalmıyor. İnşallah kapar. :coffee:

Gittiği sezon güzel bir takım kurulmuştu, Fatih hoca ihtiyacım var deyip kalması için ikna etmişti. Kendiside bunu beyan ederek bu şekilde açıkladı.

İşin içinde değildik. Gelişen olayları bilmiyoruz. Bence Arda gitmeyi kafasına koymuştu ve doğru olanı yaptı. Kalsaydı belki hem bizim hem Arda için kötü bir sezon geçebilirdi. Asla ihanet olarak değerlendiremeyiz. Arda formayı hakederse giyer. Bizede desteklemek düşer.

Sahada ıslıklarım, küfrederim diyenleride önce stadlara bekliyoruz. Buralardan yazmak kolay. Boş yapmayalım. Gerçekçi olalım.

Linnes, Tolga ve Garry takımın hemen hemen en gençleri olarak kesik yiyecekler. O bölgeler de ortalama 30 yaş seviyesine çıkacak.

Linnes > Lato
Tolga > Arda
Garry > Feghouli

Birde şimdi şurada gelmesini destekleyenlerin bir çoğu Sneijder için cadı avı başlatanlar. Yatıyor, göbekli, çeteci ve buna benzer yakıştırmalar yapıyorlardı, şimdi karakter olarak daha beterini, performans olarak daha beter haldeki birinin gelmesini istiyorlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt