Transfer Nöbeti (ARŞİV 18)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu kadroya bakınca Arda'nın sol bek yedeği olması gerekiyor. Onu kesemezlerse yerlilerde dediğimiz gibi yabancılar utansın. Tabi işi entrikalara dökmeye kalkarsada Tudor ve yönetim nasıl getirdilerse aynı şekilde kadro dışı bırakmaları gerekir. Bu dirayetleri varsa getirsinler Arda'yı yoksa takımın huzurunu bozma potansiyeli olan hamleleri yapmamaları gerekir. Şahsen ben gelmesini ne kadar kendimi zorlasamda isteyemiyorum.

Kendisini hiç sevmediğimi birçok yerde dile getirdim, en çok karşı çıkanlardan biriyim. Ama geldiyse yapacak bir şey yok demektir. Destek yerine köstek olursak işte o korktuğumuz saha dışı faktörler ortaya çıkar. Lütfen geldikten sonra sakin olalım, Arda gelir gider ama şampiyonluk çok daha önemli.

Bu Alçak ve Şerefsiz Medyanın inadına Ardayı Hava Alanında karşılamak bize farz! Madem Medya Arda üzerinden bizimle uğraşıcak, uğraşmalarına zaman bile tanımadan bu destek ile güçlü bir cevap vermemiz lazım!

Şimdi kuracağım cümle Arda'yı istemeyen arkadaşlara değil.Sezon başı Sneijder'in gitmesini istemeyip Arda'ya karşı çıkan arkadaşlar hiç samimi gelmiyorsunuz.Arda bile Sneijder kadar bitik değil.

bu mübarek cuma günümü arda haberi zehir etti :/

Arda Galatasaray a geliyor diye tutusan bjk fener medyası ve taraftarlarını nasıl gözünüz görmez.

Bu gün arda bjk yada fenere gitse net fark yaratır bunu da buluyorsunuz değil mi?

Siz istiyorsunuz ki ne şiş yansın ne kebap. Arda bize gelmesin kötü. Arda fenere gitmesin iyi.

Yok ya bu ne lahana bu ne perhiz turşusu

Bu Alçak ve Şerefsiz Medyanın inadına Ardayı Hava Alanında karşılamak bize farz! Madem Medya Arda üzerinden bizimle uğraşıcak, uğraşmalarına zaman bile tanımadan bu destek ile güçlü bir cevap vermemiz lazım!

Bu adam fenerli atın forumdan

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Arda Galatasaray a geliyor diye tutusan bjk fener medyası ve taraftarlarını nasıl gözünüz görmez.

Bu gün arda bjk yada fenere gitse net fark yaratır bunu da buluyorsunuz değil mi?

Siz istiyorsunuz ki ne şiş yansın ne kebap. Arda bize gelmesin kötü. Arda fenere gitmesin iyi.

Tam tersi fener medyasına ve forumlarına bakarsan Arda gsye gitsin diyorlar

ardanin maasini verelim ama gitsin fbde oynasin

Tam tahmin ettiğim gibi Özbek brothers istemiş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt