Transfer Nöbeti (ARŞİV 18)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evren gözü seviyorum
Asamoah konusunda haklı başkanda açıkladı juve son anda vazgeçti diye
Bide sorduğu sorunun saçma olduğunu kabul etti

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dün birbirinizi kırdığınıza değmedi, Dursun Özbek alkışı hakketti.

48.jpg

Canim cekti lan.

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Buzz Spor‏
@buzzspor

Galatasaray, 34 yıl sonra ilk defa "yerli" oyuncu almadan transfer sezonunu kapattı

Yohh

Bu transfer dönemini Ardasız kapattık çok şükür. Bakalım ocak ayında hiç oynamayan ardayı isteyecek miyiz

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Latovlevici ve Carrasso hakkında görüşlerin nedir üstad?

Carrasso Muslera´nin seviyesine dahi cok yakin bir kaleci, ayni zamanda yasi geregi rolüne de uygun. Latovlevici de iyi bir profesyonel, tam görev adami. Hem fizikli, hem teknik, hem cok kosuyor. Tudorluk bir herif.

Umarım devre arasında Arda'yı almak gibi bir hata yapmayız. Sanki dolmuşçu, Arda'yı almak istiyor gibi bir hava var.

10 üzerinden 9 luk bir transfer dönemi yaşadık bence. yedek forvet alsaydık 10/10 diyebilirdim. güzel kadro kurduk Allah utandırmasın inşallah.

transfer nöbetinin son saatleri güzel sohbetler paylasımlar oldu, KAPlara doyduk bu sezon. İnşallah sezon sonu gülen taraf biz olacağız.

10 üzerinden 9 luk bir transfer dönemi yaşadık bence. yedek forvet alsaydık 10/10 diyebilirdim. güzel kadro kurduk Allah utandırmasın inşallah.

transfer nöbetinin son saatleri güzel sohbetler paylasımlar oldu, KAPlara doyduk bu sezon. İnşallah sezon sonu gülen taraf biz olacağız.
son 17 yilin en iyi iki transfer donemiden biri.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt