Transfer Nöbeti (ARŞİV 18)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ali Naci Küçük: Bonservisi ile sol bek gelirse devre arasında Asamoah gelemeyecek. Bu yüzden kiralık biri isteniyor.

Ali Naci Küçük: Tudor'un aklında Kwadwo Asamoah varken diğer sol bek oyuncularına umut vermek istemiyor.

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

asamoahın bebesi dünyaya geldikten sonra italyadan falan ayrılmazlar kusura bakmayın

seneye torinoda top koşturur

Tudor adam kere adammis
kocum benim
fikodan bir halt olmaz

tarik=fiko

Mal gibi bir iş Mariano sakatlansa Linnes-Tarık oynayacağız

Carole niye yollandı o zaman yaw ne aptal adamlarsınız,Asamoahı alamayıp yedektekileride alamamışlar sonra eldekinide yollayıp adam da alınmıyor ABV

Biz bu sene bir sekil bu tariki izleyecegiz sanirim :38573:

Baba Rahman gelirse sezon boyu futbol oynamadan gitme ihtimali var. Çok riskli

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Carole niye yollandı o zaman yaw ne aptal adamlarsınız,Asamoahı alamayıp yedektekileride alamamışlar sonra eldekinide yollayıp adam da alınmıyor ABV

Topu ve rakibi göremeyen bu topçuya tekmenin basılması transfer döneminin en doğru hamlesi olabilir.

Besiktas deplasmaninda Linnes cezali veya sakat oldugunu dusunun.

GG ve quaresma follos eder balon fena patlar

Dediğim gibi fegholui bir ayda anca hazır hale gelir

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tavares ?

Ali Naci Küçük: Hiç duymadım.

Topu ve rakibi göremeyen bu topçuya tekmenin basılması transfer döneminin en doğru hamlesi olabilir.

Şu kadroda Linnes kadar oynamazsa bende bişey bilmiyorum bu kadar saçma planlama olamaz,bir sol bek gelmezse sezon boyunca oradaki saçmalıklardan çok yakınıcağız,onu bunu veto ediyorlar Linnes ve Tarık gibi iki yetersiz sayılacak adam var takımda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt