- 29 Temmuz 2011
- 17.502
- 8.944
- 1.738
Yabancı sınırına karşı olanların içinden yabancılar geçer umarım.
SM-G530F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
SM-G530F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dünde söyledim, bu sefer pek öyle kolay görünmüyor. Şimdiye kadar Erdoğandan ses çıkmadı çünki huyu bu, önce ortaya atılan bu tür konularda nabzı bekler ona göre şerbet verir.ülkeyi yönetenlerle o mal mal konusan insanlar malesef ayni kafadalar cünkü
er ya da gec bunlarin istedigi olacaktir :/
Dünde söyledim, bu sefer pek öyle kolay görünmüyor. Şimdiye kadar Erdoğandan ses çıkmadı çünki huyu bu, önce ortaya atılan bu tür konularda nabzı bekler ona göre şerbet verir.
MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Tarık iyi takımda sırıtmayabilir mi acaba
Vizyon bulasici galiba
Önce feridun tankut,simdi de dursun özbek
Tesekkurler tudor
Yaw idarelik sol bek bu kadar mı zor
interstellar basladi atvde
Pederle izlicez simdi eywinterstellar basladi atvde
Kanal d de Pele varinterstellar basladi atvde
umarim öyle olur aga
ben bizim su güzel takima yasin sonradan girince bile maci kapatasim geliyor
sinirlama gelirse akp düzeni tamamen ölene kadar bu mallari izleriz gibi
Osursaniz AKP den biliyorsunuz... Ne adamsiniz yaa... Bide demiski 'ülkeyi yönetenlerle o mal mal konusan insanlar malesef ayni kafadalar cünkü er ya da gec bunlarin istedigi olacaktir :/'. O konusanlar hadi CHPli veya MHP veya HDPliyse ? Boyle kafami olur!
Ulkedeki butun mal, geri zekali kirolar AKP li... Akilli, zeki felan filanlar baska partiden... Te Allahim yarabbim ya.... Tamam bi partiyi sevmeyebilirsiniz, buna birsey demiyorumda... Su yukaridaki yazdigin cumleyi yakistiramadim rdas.... Benim ne tanidiklarim var Malin onde gideni. Aralarinda AKP liside var CHPliside var MHPliside var. Partiyle hic alakasi yok vallaAma kendi gibi dusunmeyeni hemen etiketleyenler ne hikmetse cogu zaman solcu... Ya mal derler, ya cahil, ya koylu olmadi yobaz. Neden? Cunku senin gibi dusunmuyor
![]()
Neyse icimde kalmasin diye cevap verdim... Tartisma felan cikarmak istemiyorum!
NOT: Yabanci kisitlamasina bende karsiyim. RTE karissa olaya ona bende kufur ederim ama su yukaridaki cumleyi yazan kafa baska bi kafa
alayi ayni bok
ama su anda en cok akpliler konusup duruyor kural hakkinda
daha dün binali mal mal konusmus yine
İnsanı derin düşünmeye itiyor... Farklı bir konuyu ele almışlar ve bilinenden çok daha farklı bir teması var.