Transfer Nöbeti (ARŞİV 18)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
antalya maçına gelin tanışalım baylar

Birde arkadaslar hayal görmeyin, asamoha bosta kalsa bile bedaya gelmez.
Istenilen bonservis kadar olmasa bile en az onun yarisi kadar imza parasi ödersin ve maasi su anda teklif edilenden yüksek olmak zorunda olur.
Yani diyelim anlastik, bu sezon alsaydik verecegimiz para ile, komple sözlesme süresinden bahsediyorum, seneye alabilirsek ödeyecegimiz para asagi yukari ayni olur.
Bu yüzden hayal görmeyin, su anda Asamoahnin bize gelme ihtimali sampiyonlar ligine katilmamiz ile bile olacak sey degil, anca bayaga bir para ile olur olursa.

beklentim squeira 1 sene kiralık
( ve hatta asa işi olmama ihtimaline karşılık) Squeira da +ops..

Asamoah alınacaksa Ocak ayına kadar yaşı küçük bi velet kiralanabilir (Chelsea' deki veletlerden biri mesela)..

Sinan Gümüş, Tudor ile bir görüşme yaparak hata yaptığını kabul etti. Teklif gelmediğini kalmak istediğini iletti. (NTVSPOR)

Birde arkadaslar hayal görmeyin, asamoha bosta kalsa bile bedaya gelmez.
Istenilen bonservis kadar olmasa bile en az onun yarisi kadar imza parasi ödersin ve maasi su anda teklif edilenden yüksek olmak zorunda olur.
Yani diyelim anlastik, bu sezon alsaydik verecegimiz para ile, komple sözlesme süresinden bahsediyorum, seneye alabilirsek ödeyecegimiz para asagi yukari ayni olur.
Bu yüzden hayal görmeyin, su anda Asamoahnin bize gelme ihtimali sampiyonlar ligine katilmamiz ile bile olacak sey degil, anca bayaga bir para ile olur olursa.

Zaten bonservisi olmayan adamın aldığı para imza parası derken maliyeti aynı oluyor.6 bonservis 2.3 yıllık anlaştıysak.3 imza parası 3 maaş olur 4 senelik aynı maliyet toplamda.

sol bek falan gelmez bu saatten sonra boşa umutlanmayın.. tudor derme çatma bir adam istemiyor belli ki sırf Tudorun şu dik duruşu asamoahı devre arası veya sene sonu alma konusunda beni umutlandırıyor..

Bu bando olayini Istanbul tribünlerinde görmek isteriz. Maça ayri bir hava katiyor.

Hollandali ve Alman yorumcular dünkü atmosfer'i baya övdü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt