Transfer Nöbeti (ARŞİV 18)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Valla başkanı dursun özbek olan kulübün hiçbir zaman tam anlamıyla bir şeye hazır olması imkansız . Bir de puan rekoru kıracağız demiş kahkaha attım. Şampiyon olalım da sen fazla uçma özbek. Yedek kulübesi rezalet , ndiaye ya da fernando sakatlansa selçuk oynayacak. Feghuli sakatlansa ki mehilli bir oyuncu onun yerine yasin oynayacak. Bekler zaten fıkra gibi demeye gerek yok . Ilk 11 kaliteli ama bu özbek safının dediği gibi puan rekoru kırmaya yetmez. Giren çıkan oyuncu kalitesi aynı olmasa da makas fazla açık olmaz büyük takımlarda bizde ise feci bir durum var . Sol kanat ve bek gelseydi kulübe biraz olsun adama benzerdi ama özbek işte . Umarım seneye dehlenir ve iyi bir başkan gelir şampiyon olsa dahi

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ne yazik ki böyle ama iste bunlari söylemek bazen yanlis anlasiliyor, yanlis yerlere cekiliyor.
Bu kadronun bu kadar eksik olmasinin sebebi zaten Özbek öncesi yönetimin son dönemi ile Özbek yönetiminin sucu.
Iki sene sonra hatalarindan döndüler, Galatasaraya yakisan oyuncular aldilar diye eksikleri dile getirmemek, dahada iyi olmayi istememek yine bizi ayni kötü yerlere getirir.

Son düzenleme:
Yaw sezon sonu alalım bu leş kargası Juveye zırnık koklatmadan,şimdi de bir scout transferi yapalım

Valla başkanı dursun özbek olan kulübün hiçbir zaman tam anlamıyla bir şeye hazır olması imkansız . Bir de puan rekoru kıracağız demiş kahkaha attım. Şampiyon olalım da sen fazla uçma özbek. Yedek kulübesi rezalet , ndiaye ya da fernando sakatlansa selçuk oynayacak. Feghuli sakatlansa ki mehilli bir oyuncu onun yerine yasin oynayacak. Bekler zaten fıkra gibi demeye gerek yok . Ilk 11 kaliteli ama bu özbek safının dediği gibi puan rekoru kırmaya yetmez. Giren çıkan oyuncu kalitesi aynı olmasa da makas fazla açık olmaz büyük takımlarda bizde ise feci bir durum var . Sol kanat ve bek gelseydi kulübe biraz olsun adama benzerdi ama özbek işte . Umarım seneye dehlenir ve iyi bir başkan gelir şampiyon olsa dahi

Kardesim adami bizde sevmiyoruz etmiyoruz hala içimizde soru işareti var ama Turkiyeden biri çıksın 22 kişiyi kaliteli yapsın bir sezonda görelim. Nokta atışı hamleler geldi eldeki bütçeye göre sıra yedeklere de gelecek belki devre belki diger sezonun başında. Bir şeyi de körü körüne eleştirmeyin.

LG-H815 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kardesim adami bizde sevmiyoruz etmiyoruz hala içimizde soru işareti var ama Turkiyeden biri çıksın 22 kişiyi kaliteli yapsın bir sezonda görelim. Nokta atışı hamleler geldi eldeki bütçeye göre sıra yedeklere de gelecek belki devre belki diger sezonun başında. Bir şeyi de körü körüne eleştirmeyin.

Sen ev yap ama kapın olmasın işte özbek in yaptığı bu. Sana özbek ile mutluluklar

Körü körüne elestirilen bisey yok ki.
Burada sadece eksikler, daha hala yapilan yanlislar dile getiriliyor.
Zaten 22 tane ayni kalitede oyuncuyu finanse edemezsin.
Ancak aradaki makas ve su an ki eksikler, yapilan iyi kadroyu riske atiyor.
Bu yapici bir elestiri, yikici degil.
Yanina son iki sezon yaptiklari eklenince Özebk ile ilgili tablo positif degil.

Son düzenleme:
Beyler bu yabanci siniri konusunu konusmaya bile degmez, sadece biz degil, tüm kulüpler yabancilarla uzun vadeli sözlesmeler imzaladi, o is artik gecti, ben demirörenin ömrünün uzun oldugunu sanmiyorum, feneri küme düsürmemek icin basbakan tarafindan atandi, o görevini iyi yapti,futbolun icine etti, artik gidici

Türkiye'de kusursuz takım yoktur Asamoah olayı hariç çok güzel işler yapıldı. komple yedekleri de değiştirmelerini beklemeyin bazı şeyler yavaş yavaş oluyor. Önce kanayan kolun kanaması durduruldu şimdi tedavi sırasında iş
Neyse sezon içinde zaten şimdiki yanlışlar küçük gibi görünse de ayyuka çıkar . Son sözüm umarım şampiyon olacağız inşallah

Tagliafico 5 Milyona alınsa adam tutmasa bile aynı paraya bir yere satılır,adamın piyasasını arttırmış oluruz zaten iyi oynasa daha fazlasına gider her türlü bu riske girilir

Körü körüne elestirilen bisey yok ki.
Burada sadece eksikler, daha hala yapilan yanlislar dile getiriliyor.
Zaten 22 tane ayni kalitede oyuncuyu finanse edemezsin.
Ancak aradaki makas ve su an ki eksikler, yapilan iyi kadroyu riske atiyor.
Bu yapici bir elestiri, yikici degil.
Yanina son iki sezon yaptiklari eklenince Özebk ile ilgili tablo positif degil.

Kardeşim elbet makas farkı olmasını bekliyorduk zaten çünkü komple çöpe dayalı bir takımdık. Bir yangın olduğunu düşün ev yanıyor işe yarayan yanmış 2-3 parça eşyayı kurtarabildik elimizden çıkamayan bazı çöpleride bir dahaki sene çıkartırlar. 30 tane mi transfer bekliyordun yani nedir bu olumsuz havan ? özellikle dikkat ediyorum eleştirmek için ordan buradan giriyorsun

Kardeşim elbet makas farkı olmasını bekliyorduk zaten çünkü komple çöpe dayalı bir takımdık. Bir yangın olduğunu düşün ev yanıyor işe yarayan yanmış 2-3 parça eşyayı kurtarabildik elimizden çıkamayan bazı çöpleride bir dahaki sene çıkartırlar. 30 tane mi transfer bekliyordun yani nedir bu olumsuz havan ? özellikle dikkat ediyorum eleştirmek için ordan buradan giriyorsun
Hic bir olumsuz havam yok, sadece taraftar olarak eksiklerinde giderilmesi taraftariyim.
Buna esegini saglam kaziga baglamak derler.
Sahada bu ligi seninle birlikte getirebilecek iki takim var, besiktas ve Basaksehir.
Bu iki takim ile sampiyonluk durumu bir iki zor maca kalir ise, bizi su an ki eksiklerimiz iste o maclarda zorlayabilir.
Su anda henüz yedek kulübesini gectim, benim icin ilk 11 bile tamamlanmis degil, komple bir tarafi eksik görüyorum.
Evet evin yangini söndürüldü bu dogru, ancak yangini cikaran elektrik tesisatinin sigortasi hala sakincali.
Iki cift sözümde su ikide bir yapilan kisisel suclamalara.
Eger fikirlerine saygi duyulmasini bekliyorsan, sende baskalarinin fikirlerine saygi duymalisin.
Ikide bir böyle kisisel suclamalar yakisiksiz oluyor, burada sonucta futbol konusuyoruz ve ayni fikirde olmak zorunda degiliz.
Sen kadroyu yeterli görebilirsin, bende sampiyonluk icin yeterli görüyorum ama risk oldugunuda göz önünde bulunduruyorum.
Bu kadar yatirim yaptik, iki ilave ile bu yatirimin riskini bayaga bir azaltabiliriz.

Son düzenleme:
Hic bir olumsuz havam yok, sadece taraftar olarak eksiklerinde giderilmesi taraftariyim.
Buna esegini saglam kaziga baglamak derler.
Eger fikirlerine saygi duyulmasini bekliyorsan, sende baskalarinin fikirlerine saygi duymalisin.
Ikide bir böyle kisisel suclamalar yakisiksiz oluyor.
Su anda henüz yedek kulübesini gectim, benim icin ilk 11 bile tamamlanmis degil, komple bir tarafi eksik görüyorum.
Evet evin yangini söndürüldü bu dogru, ancak yangini cikaran elektrik tesisatinin sigortasi hala sakincali.

Böyle bir yönetimden mayısta bu hamleleri bekliyor muyduk? Kocaman bir hayır değil mi? Ula kim bilir ne çöpler gelecek diye düşünmüyor muydun? Düşünüyorduk. Dursun 2 seneyi bu seneyle kurtaramaz. Zaten mayısta da görecektir şampiyon bile olsak yaptığını unutmayız. O yüzden sabredelim temelimiz sağlamlaşmaya başladı hele bir beton kurusun dediğin yerlere de takviye gelir. Yahu hangimiz uefa zamanını saymıyorum kusursuz bir Galatasaray gördü? Ama öyle ama böyle bir şekilde oynadık. Bizi diğerlerinden ayıran tek fark. Pafla'da oynasak dünyanın harika yıldızlarıyla da oynasak takım-taraftar-yönetici bir olursak şampiyon olabiliyoruz. O yüzden zaten dışarıda kenetlenmiş bir topluluk var ilk puan kaybımızda neler olacak bak gör. Ne olursa olsun yapılanların eleştirisini sene sonu veririz. Bekleyelim görelim takıkımıza sahip çıkalım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt