Transfer Nöbeti (ARŞİV 18)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Shaw nereye geliyo la United bıraksaydı 4-5 tane talibi çıkardı Premier Lig'den

12 -13 maç var devreye zaten fiko miko riskine gitmek anlamsız

LG-H990 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

IMG_1768.webp

Böyle bir yönetimden mayısta bu hamleleri bekliyor muyduk? Kocaman bir hayır değil mi? Ula kim bilir ne çöpler gelecek diye düşünmüyor muydun? Düşünüyorduk. Dursun 2 seneyi bu seneyle kurtaramaz. Zaten mayısta da görecektir şampiyon bile olsak yaptığını unutmayız. O yüzden sabredelim temelimiz sağlamlaşmaya başladı hele bir beton kurusun dediğin yerlere de takviye gelir. Yahu hangimiz uefa zamanını saymıyorum kusursuz bir Galatasaray gördü? Ama öyle ama böyle bir şekilde oynadık. Bizi diğerlerinden ayıran tek fark. Pafla'da oynasak dünyanın harika yıldızlarıyla da oynasak takım-taraftar-yönetici bir olursak şampiyon olabiliyoruz. O yüzden zaten dışarıda kenetlenmiş bir topluluk var ilk puan kaybımızda neler olacak bak gör. Ne olursa olsun yapılanların eleştirisini sene sonu veririz. Bekleyelim görelim takıkımıza sahip çıkalım
Bunlarin hepsine hic bir itirazim yok zaten.
Dursundan bunlari mayis ayinda beklemiyordum, Istifa etmesini bekliyordum hala daha Istifa etmesi gerektigini düsünüyorum.
Bunun sadece son iki sezon ve bu sezon yaptigi transflerler ile ilgisi yok.
Sampiyonluk sadece kurulan kadro ile kazanilmaz, bunu hepimiz biliyoruz.
Yönetiminde güclü olmak zorunda, yoksa paran varsa, transfer piyasasinda baglantilari saglam menejerler ile bile transfer yaparsin.
Benim su anda yaptigim, transfer penceresi acikken ve bütce varken, bütce konusu bizzat baskanin kendi agzindan aciklandi, bu eksiklerin giderilmesini temenni etmek.
Burada, futbol konusunda, transfer nöbeti konusunda bunlari dile getirmek ve hatalari ile sabikali yönetimi elestirmekte, bunda bir sakinca yok, hele hele sizin son günlerde olayi ikide bir getirdiginiz noktalar ile hic alakasi yok.
Bugün bu eksikleri giderirsen hem o betonun temelini iyice saglamlastirmis olursun hemde seneye bes takviye yapacagina iki, hadi bilemedin üc takviye yapman gerekir.
Yani söz konusu su anda kurulan kadro degil, bu kadro bu ligde rahatlikla yarisir.
Ancak su anda Risk Management iyi durumda degil.
Ben ne sezonlar gördüm iyi kadro ile girip, bir iki sakatlik yüzünden takim, seyirci ve en nihayetinde yönetim olarak dagildigimiz.
Yoksa aynen bende senin gibi bir sonraki maci sabirsizlik ile bekliyorum.

Ulan reus ne şanssız adam. Sayılı kanat oyuncuları arasındayken adamın son yıllarda sakat kaldığı süre oynadığı süreden çok daha fazla :/

PS: Bizim Yasin'in cross değerleri reustan iyiymiş.
kaynak:yasin

Fikoyu bilmem ama bu kolombiyalı sol bek çok iyi gördüğüm kadarıyla atom karınca gibi hızlı şutu var ve kafası çalışıyor alırsak pişman olcağmızı hiç sanmıyorum

keşke ben arfa gelseydi fenere v.persie 2 olurdu

Tudor, sezonun ilk yarısını Martin Linnes'le kapatıp; Ocak ayında da Kwadwo Asamoah'ın kadroya dahil edilmesinden yana. (BiP Spor)

Burak Yılmaz: Benim 30-31 yaşındaki futbolcu arkadaşlarım yabancı kuralı sonrası futbolu birakmak zorunda kaldı. Ben yabancı kuralına karşıyım.

Burak dayak istiyor

Algıya bak
Lan hıyar daha fazla çalışın formayı alın o zaman
Sizin allah belanızı versin
Sizin gibi kazmaları izlemek için beinsport almıyo kimse

TapaTalK

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt