Transfer Nöbeti (ARŞİV 18)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya ne diyecek burak biz geri almis olsak gomise verecegimiz 4.3u buna verecektik.tsde oynuyor

Bu bunak yüzünden Türk futbolcuların bir yerleri kalktı. Burak sevmiyoruz lan sizi ,Türk futbolcudan nefret ediyoruz. Var mı bir diyeceğin. 30 yaşında futbolu bırakan gerizekalı arkadaşların kendilerinde suç arasın. Lucesku umarım fazla yaşamazsın , lanet olsun size . Yabancı sınırınıza....

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Çok net algı yaratmaya çalışıyolar
Ama taraftar ayaklandı
Hadi totonuz yiyosa getirin
Yemin olsun 5 kuruş para kazandırırsam namerdim

TapaTalK

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bunlar kadro içinde senelerce ayristiricilik yapmış belli ki. selçuka mikrofon tutsan musleradan drogbaya şiirler methiyeler dizer yabancı sınırı gelsin diye... bunlar bölücü. Şu açıklamayı yapıp trabzona döndüğünde ne bileyim bir başkası kendi takımına dönünce yabancı arkadaşlarına nasıl bakıyorlar acaba..

? Lucescu: "Ben mucize yaratamam."

niye geldin o zaman şeklini şemalini sevdiğim kazandiklarin yetmedi mi ukraynada

:005: :005:

Ne geliyorsa basimiza böyleleri yüzünden geliyor zaten. Hala vefa diyorlar..

Ne vefası yahu, adamlar sanki amatör ruhla mücadele ediyorlar da. Hepsi profesyonel beyler, hepsi bu işten hiçte az olmayan paralar kazanıyorlar. Sanki bedava oynuyorlarmışda vefalı olacakmışız. Bak vefa göstermemiz istenen Balta yan gelip yatıyor, hiçbir kulübün teklifini kabul etmiyor. Bedavadan para kazanacak ve bizde böyle adamlara vefa göstereceğiz yok öyle yağma.

Burak Yılmaz: Yabancı kuralına karşıyım. Daha da azaltılmalı yabancı sayısı.

Sizsiniz oğlum yabancı
Futbola yabancısınız siz
Elin çatur çutur oynayıp hakkiyla ekmeğini kazanan adam gibi adamlarin ekmeğine göz diken cavurlar

yabancı sınırı olsaydı burak yeteneği sayesinde değil kağıt parçası pasasortu sayesinde gslatasarayda oynayacaktı

tabi istemez

türk futbolunu düşünen kim

bunların alayının diyorum alayının ...................

Fatih Terim in ceketini bile özleyeceğim aklıma gelmezdi

El birliği ile Türk futbolunun içine edecekler

Fatih terime sonsuz saygı duyuyorum artık

En azından bize böyle mucizevi bir yabancı sınırını görme şansı verdiği için

Teşekkürler hocam.

Aziz Yıldırım: "Kulüpler olarak çok transfer yaparsak batabiliriz"

Bu da dile geldi şimdi her bokun başı bu

o 30-31 yasinda arkadaslarin biraz daha calisip ilk 11 icin mücadele etseymisler o zaman

37 yasinda Emre yine milli takimda cünkü iyi oynayip hak ediyor

Burak Yılmaz: Benim 30-31 yaşındaki futbolcu arkadaşlarım yabancı kuralı sonrası futbolu birakmak zorunda kaldı. Ben yabancı kuralına karşıyım.
Yetersiz isen alt liglerde oynasınlar.
Gidin ülkenin alt yapıya çeki düzene sokun söyleyin de rekabet ede bilip formayı kapın.
Emek vermeden dünya kadar haksız şekilde kazandınız yıllardır. Yeter artık!!!
Kulüpler sizin gibi eksik eğitimli futbolcuların enayi bankası değil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt