Transfer Nöbeti (ARŞİV 18)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yılmaz: "Türk futbolcusu olarak yabancı kuralıyla ilgili düşüncem net. Ben Türk oyuncuyum,Türk arkadaşlarımın daha fazla oynamasını isterim"

Irkçılıktan dava etmek lazım bunlari geçmişte yapmislardir birşeyler tokmakcisi selcukla

Yılmaz: "Yarın inşallah farklı bir şekilde sahaya çıkarak iyi oyun oynamak istiyoruz. Bunu telafi edeceğimizi düşünüyorum."

Çıkmayın olum siz mandzukic koysun hepinize o armayi en son giyecek adamlar bunlar

Tarık gibi malları bir daha izlemeye niyetim yok.

Allah bizleri o günlerden korusun. Bunun için her türlü iş birliği yapılır ne gerekiyorsa protesto olayında herkes herşeye açık olmalı

TapaTalK

Burak Yılmaz: Yabancı Kuralı yüzünden 31 yaşında olan arkadaşlarım bu yaşta futbolu bırakmak zorunda kalıyor.

Daha iyi olun oynayın ya tutan mı var he tutan mı var? Abi valla bunlar dayak istiyor, nesiniz ya siz beleşciler?

Burak Yılmaz: Benim 30-31 yaşındaki futbolcu arkadaşlarım yabancı kuralı sonrası futbolu birakmak zorunda kaldı. Ben yabancı kuralına karşıyım.

Arkadaşların futbola yabancı. Gerçi sende atletizmcisin. Gitsin avrupada Anadolu'da oynasınlar az topçularsa

bu yaşını başını sevdiğimin lucescusunu iyi ki aldılar elimizden

Burak Yılmaz: Yabancı Kuralı yüzünden 31 yaşında olan arkadaşlarım bu yaşta futbolu bırakmak zorunda kalıyor.

Daha iyi olun oynayın ya tutan mı var he tutan mı var? Abi valla bunlar dayak istiyor, nesiniz ya siz beleşciler?
...

Moderatör tarafında düzenlendi:
Yabanci sinirina hele bi dokunun da görün ananizin seyini

Kulüpler birliği karşı
Bein grubu karşı

kim getirecek yabancı sınırını hikaye o iş.

çok büyük gelir kaybı yaşar katarlılar göze alamazlar bunu.

0 yetenek ile 3 Milyon Euro yıllık ,7 Milyondan başlayan bonservusler ile oynayan aslında 2.lig seviyesinde olup ego da dünya markası fosil kafalar istedi diye kural degisecekse gidin boş tribunlere ulusa sesleniş yapın.

SM-N9000Q cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Almanlar 2004de rezil oldular, sonra alt yapiya önem vermeye basladilar ve görüyoruz neredeler simdi

ama yok, uzun vadeli düsünmek isteyen yok, her sene yabanci kurali degistirelim

? Lucescu: "Elemelerde biz hep farklı farklı oyuncularla oynamak zorunda kaldık. Hırvatistan ise maksimum 14 oyuncuyla oynuyor. Daha farklı"

Dayı sen 1 mac oynattin ondada agzimiza sictin ne elemelerinden bahsediyorsun ya?

Lucescu: "İyi sonuçlar alarak oyuncularımın hem halk, hem de gazeteciler önünde yeniden sevilen isimler olmalarını istiyorum."

beter olun beterrrrr sizi sevecek halk yok

Irkçılık yapılıyor resmen.
Heriflere bak ya delireceğim ha.
Türk oyuncular yetersiz ise alt liglerde oynar. Sıf türk diye milyonları döküp kalitesizlik ile batmaya mahkum edecekler kulüpleri. He kulüpler kim ya. Ahmet Mehmet cepleri dolsun yeter demi. Şerefsiz it sürüleri

Kulüpler birliği karşı
Bein grubu karşı

kim getirecek yabancı sınırını hikaye o iş.

çok büyük gelir kaybı yaşar katarlılar göze alamazlar bunu.

Ya kulüpler birliği nasıl karşı? Erdoğan emir verdiği an hepsi dansöz gibi oynuyor. Erdoğan isteyecek değişecek işte, basit.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt