Transfer Nöbeti (ARŞİV 18)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Emrah Başsan: Yabancı oyuncular ligin kalitesini arttırıyor ve bizimle olan rekabet üst düzeye çıkıyor. Bence herhangi bir problem yok.

bu adamin 4/1 i etmez hiçbiri

emre belözoğlu'ndan nefret ederdim ama şunlari görünce emre > all

yabancı sınırı varken sanki dunya kupasında her sene final oynuyor avrupa şampiyonasına ambargo koyuyorduk.iyi futbolcuysan çinli olsan moldavalı olsan uzaylı olsan oynarsın kimse hikaye yazmasın.sen Türksün seni oynatmıyoruz kimse demez.çalış formayı kap.

Galatasaray'ın lig sampiyonlugu/Ziraat sampiyonlugu > 5X milli takimin dunya kupasini kazanmasi

Allaha çok şükür lucescu ve dönek burak yılmaz bize gelmemiş, resmen ilahi olarak korunmuşuz.

TapaTalK

Yılmaz: "Türk futbolcusu olarak yabancı kuralıyla ilgili düşüncem net. Ben Türk oyuncuyum,Türk arkadaşlarımın daha fazla oynamasını isterim"

Irkçılıktan dava etmek lazım bunlari geçmişte yapmislardir birşeyler tokmakcisi selcukla
Umarım sakatlanirsin

Gökhan Zan: "Geçelim bu yabancı kuralı hikayelerini. Yapı ve zihniyet değişmedikçe Türk futbolu gelişemez."

aynen terim yerli sevici aynen
4506856ccff3d4164595a95a26a659e6.jpg

Allaha çok şükür lucescu ve dönek burak yılmaz bize gelmemiş, resmen ilahi olarak korunmuşuz.

TapaTalK

Gelmese ne fark edecek. Lucescu belki bize gelse yabancı sınırı diye atıp tutmazdı. O zaman belki hiç bu muhabbetler açılmazdı. Her türlü olan yine bize olacak. Elden hiçbirşey gelmemesi çıldırtıyor beni. Futbol taraftar için oynanmıyor bu ülkede. Rantları batsın hepsinin.

- daha once prim skandallariyla anilan eski milliler eski kazanclarindan uzak
- arda barcelonada tutunamamis, Turkiye'ye balli ucretlerle gelmek istiyor gelemiyor
- burak 3 buyukler tarafindan tercih edilmiyor trabzona donuyor
- selcuk formati kaptirmis bir daha alamayacagini biliyor
- iyi futbol / makul ucretler karsisinda bircok eski yerli artik eski balli sozlesmeleri yapamayacaklarini biliyor
- milli takimdaki kriz sonrasi arda ve ekurisi kazandi Terim kaybetti
- hatta belki de bu kriz ozellikle cikarildi
- bir 5 yil beklense alttan yabancilarin arasinda, onlarin disiplinini, rekabetini gorerek yetisecek tertemiz bir jenerasyon gelecek
- hatta sunu soyliyeyim, bizim alt milli takimlar her zaman milli takimdan cok daha basarili olmustur
- sorun altyapida degil, simdiye kadarki yabanci siniri nedeniyle rekabet olmadan emek harcamadan calismadan astronomik paralar kazandiklarinda gencler bozuluyorlar, yatarak para almaya alisiyorlar
- cunku iyi de oynasalar kotu de oynasalar yabanci sinirindan dolayi kulupler bunlara muhtac kaliyor
- sonra sozlesme zamani yaklastiginda tribune oynamaya, cetecilik yapmaya basliyorlar
- para bu hicbirseye benzemez, takimi da sabote eder, hocayi da sabote eder
- dusunun, hocayi gondertebilirseniz bir anda gundemden duseceksiniz, butun elestiri oklari giden hicaya yonelecek, ve baska kulube gittiginizde 1 mln sozlesme yapacakken 2.5 mln sozlesme yapabileceksiniz
- 1.5 mln euro, yani 6 mln tl, afedersiniz seyinizde olmaz takimmis kulupmis hocaymis, hele bir de ayni menfaatler 4-5 futbolcuda birden varsa, o paradan komisyon bile verirsiniz
- sinir gelince bu sigirlar daha fazla yer bulunca daha iyi olmayacaklar, aksine daha kotu olacaklar, cunku zihniyet belli
- halbuki bir 5 yil sabredilse bu sigir jenerasyon bir temizlense, ne guzel olacakti
- bizdeki evlatcilik konusunu da buna benzetiyorum
- sirf daha onceki basarilarda payi var uzun yillar oynadi diye haketmedigi halde takimda kalacakmis hatta oynayacakmis
- arda su haliyle bugunku takimda oynayabilir mi, ben size soyliyim tum sistemi bozar, sahadisi olaylarindan hic bahsetmiyorum bile
- bugun oynadigimiz oyunda herkesin basmasi gerekiyor, sonradan giren selcukun takimi nasil bozdugunu gorduk
- neymis sabriyi gonderirsek yunusa ne dermisiz
- iste tam da bunu diyecegiz, cok calisacaksin, rekabet edeceksin, kendini surekli gelistireceksin, istikrarli olacaksin, cetecilik yapmayacaksin, hocaya saygi gosterecksin, formayi hakedeceksin, yoksa Galatasaray'da oynayamazsin

Guzelim basarilarin icine edecekler yine

Arkadaşlar, Beşiktaşlı taraftarı ne diyor bu yabancı olayına, sosyal medyada takip eden oldumu?

Yabancı sınırı olmadığı halde yıllık 3.5 milyon euro kazanıyorsun be iğrenç yaratık. Sınır gelirse kulübün tapusunu isteyecek demek ki.
Umarım Hırvatlar tarihin en itici milli takımına tarihi bir hezimet yaşatır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt