Transfer Nöbeti (ARŞİV 18)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
#KimNeDedi?
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Sınırsız yabancı oyuncu transferine katılmıyorum. Biz kendi altyapımızı iyi bir şekilde oluşturmalıyız." https://twitter.com/Baba_Spor/status/904736505545019392/photo/1

TFF Başkanı Demirören: "Cumhurbaşkanına katılıyorum. Yerli artmalı. Kulüpler Birliği kabul ederse, yabancı kuralına sınırlandırma getiririz" https://twitter.com/Baba_Spor/status/904736934920151040/photo/1

Milli takım TD Lucescu: "Türkler, İtalyan ve İngilizleri yeniyordu. Artık maçlarda takımlar sınırsız yabancıyla oynuyorlar. Sınır sorun." https://twitter.com/Baba_Spor/status/904737430951141376/photo/1

Ingilizleri ne zaman yenmişiz :D

Aziz Yıldırım yabancı sınırı hakkında nasıl 'dönmüş'

DI4TwBqWAAIyic0.jpg
DI4Txa7XYAA4Kt0.jpg

Yabancı sınırına bende sonuna kadar karşıyım öncelikle bunu belirteyim ama şöyle de bir durum var bu sınırlama Galatasarayın önünü kesmek için yapılıyor demek de doğru değil bence.
Sadece bizim değil neredeyse tüm takımların omurgasını yabancılar oluşturuyor, hepsi sahaya 8-9 yabancı ile çıkıyor yani herkes için olumsuz olacak sadece bizim için değil.

SM-A720F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

FLAŞ | Göksel Gümüşdağ: Önümüzdeki sezon yabancı kuralı değişebilir.

Alın buda yeni açıklama

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

martta yapmış açıklamayı bir nevi olayları biliyor belki de karşı çıktı ondan bıraktı klüpler birliğini bilemiyoruz. Anadolu klüpleri yerli leşler ve menajerlerin oyunudur bu.

Yabancı sınırına bende sonuna kadar karşıyım öncelikle bunu belirteyim ama şöyle de bir durum var bu sınırlama Galatasarayın önünü kesmek için yapılıyor demek de doğru değil bence.
Sadece bizim değil neredeyse tüm takımların omurgasını yabancılar oluşturuyor, hepsi sahaya 8-9 yabancı ile çıkıyor yani herkes için olumsuz olacak sadece bizim için değil.

SM-A720F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

2 yıldır Beşiktaş şampiyon olurken kimse rahatsız olmuyordu ama.

Tudor, Yönetim ile sol bek konusunda bir toplantı yaptı. Yönetim transfer yapma isteğini dile getirdi. (NTVSPOR)

Tudor, Yönetime doğru bir transfer yapmaları gerektiğini belirtti. Doğru isim bulunamazsa transfer yapılmayacak. (NTVSPOR)

Biraz daha bu yabancı gündemi devam ederse kafayı yiyebilirim

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

[FONT=&quot]Tolga Ciğerci herkese örnek olmalıdır! Taraftarın gözünden düşmüşken; çalıştı, formayı kaptı! Çalışan kazanır!

[/FONT]
DI4PjhWXkAA9XRG.jpg

Yabancı sınırı kalkarsa her takım yanar. Beşiktaş ve fenerin kaç tane iyi yerlisi var ki? Ama gidişat kalkacağı yönünde maalesef. Kalktığı an tüm kulüpler çok ciddi zarar eder herkesin ciddi sözleşmeleri var en az 3 yıl öyle kalması lazım

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3 maç iyi oynadık başladılar yavaştan yabancı sınırı meselesine , luce denen bunağıda kukla olarak getirip güzelce algı yaptılar şimdide sesleri yükselmeye başladı ligden çekilelim arkadaş nedir bu hep oyunlar hep oyunlar basketbolda niye sınır yok ve kimse ses etmiyo , 2 yıldır neden sesiniz yoktu ?

3-4 sene sonra değişse iyimi? Ne yapalım bu yanlış düşünceyi 3 senesi var diye halının altınamı süpürelim Ibrahim? beIN karışamaz, Erdoğan isterse kulüp başkanları hemen imzayı atar.
Türkiye'de oluşturulan hemen her kamuoyu amacına ulaşır heleki işin içinde siyasi telkin sözkonusu ise. Burada taraftar olarak bizlerin yapabileceği şey sesimizi duyurmak, onu da dikkate alırlar mı? Sanmıyorum. Futbol kime oynanıyorsa bu ülkede artık?
Demeye çalıştığım yapılan anlaşmalar ile 2020 sonuna kadar mümkün gözükmeyen bir durumu açıkladım.

sol beke yusuf acer falan alalım o zaman yoksa bize fena girecek

Tüm kulüp taraftarı yabancı sınırına karşı. Bu çok güzel bir şey ama cumhurbaşkanı dediyse kafanızı kesseniz de boş. Bu iş bitmiştir, bir arena lafı ile hepsi stadyum diye isim değişti. Yabancı sınırı mi değişmeyecek. Bunu kabullenin ve daha da sinir olmayın bence . Bu ülkede ne güzel olmuş ki futbolda güzel olsun. Şimdi yedekte yasin gibilerini görmekten çıldırıyoruz ama ileriki senelerde yasin gibi adamlar yine messi olacak gözümüzde. Yazık yazık...

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt