Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çoktan kapandı zaten. Cenk attı biz de yedik ama kimse alınmayacak malasefYarın da sol bek transferi netlik kazanmazsa sanırım transfer olmayacak o zaman daha. Son güne kalmaz herhalde.
Sent from my Galaxy S8+ using GSCimbom mobile app
Dakika 75 bizim Linnes girdi oyuna Almanya macinda.
Sınırla ilgili aşırı tepki gösterildi Twitter'da. En azından kolay olmayacağını biliyorlar, kolau teslim olmamalıyız. Sonuna kadar savaşmalıyız
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sol bek'te oynadığını söyle lütfen. Bu aralar çok ihtiyacımız var.
Norvecin tolga'si galibaAcikcasi girdiginden beri tam olarak cözemedim nerede oynadigini![]()
Sanirim orta sahada göbekte oynuyor. Cünkü hem sag hem de sol bekte iki baska adam var.
Acikcasi girdiginden beri tam olarak cözemedim nerede oynadigini![]()
Sanirim orta sahada göbekte oynuyor. Cünkü hem sag hem de sol bekte iki baska adam var.
Dakika 75 bizim Linnes girdi oyuna Almanya macinda.
Bildirim geldi reis sari kart yemis.Linnes'te tam joker oyuncuymuş. Nereyi verirlerse orda oynuyor. İlginç bir kişilik.
Linnes'te tam joker oyuncuymuş. Nereyi verirlerse orda oynuyor. İlginç bir kişilik.
Senin mesajdan sonra maçı açtım sağ bekte yoktu sonra sola baktım orda da yok. Şimdi sarı kart yedi yakaladım sonunda nerde olduğunu![]()
Linnes'te tam joker oyuncuymuş. Nereyi verirlerse orda oynuyor. İlginç bir kişilik.
Adi bjk ile anilirken bir kac macina bakmistim.Marianoya benzer temposu dinamizmi vardi yardiriyordu sagdan.Sert oynasın aferin. Sol bek alınmazsa ihtiyaç olacak o sertliğe![]()