Transfer Nöbeti (ARŞİV 18)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sınır gelirse zaten göz göre göre insanları futboldan soğuturlar, gerçi kendi çıkarları neyse o oluyor bizim isteğimizin hiç değeri yok maalesef.

Passoligimi o an yakarım futbolla alakamı keserim zaten dediğin gibi her konuda istedikleri gibi at koşturuyolar umurlarında değil sandıkta tepki veremiyoruz versek böyle olmazdı.

gecen sezon independiente istatistiklerine baktımda bu arjantinli eleman cogu macta stoper oynamıs sol bek icin biraz agırmı acaba

Ben olsaydım karar verici, sol bekten önce orta sahanın ortasına çift yönlü bir yedek alırdım eli yüzü düzgün, çünkü takımda Fer yada Ndia dan biri bi şekilde olmazsa takım eski uyuz haline döncek gibime gelyo

Ben olsaydım karar verici, sol bekten önce orta sahanın ortasına çift yönlü bir yedek alırdım eli yüzü düzgün, çünkü takımda Fer yada Ndia dan biri bi şekilde olmazsa takım eski uyuz haline döncek gibime gelyo
Vainquer'i biz almalıydık. Ucuz maliyetliydi

25 yaşındaki adama 5 vereceğimize scout ekibi sahiden beğendi ise Tavares için 2+7 gibi teklif yapalım. Videolardan anlaşılmaz ama scout ekibi birçok maçını izlemiştir diye düşünüyoum.

Bence sol bek transferini çok abartıyoruz. Linnes fena oynamıyor. İlk yarıyı bir şekilde idare eder. Takımda sol bekten önemli 2 sorun var bence. Birincisi yedek kaleci eksiği. Muslera sakat ya da cezalı olsun , iddia ediyorum kalede Eray'la hiçbir maçı kazanamayız. İkincisi ne Fernando'nun ne Ndiaye'nin takımda alternatifinin olmaması. Bu ikiliden birine bir şey olduğu an geçen seneki Galatasaray'a döneriz. Bu adamlar bu sene oynanan pres oyununun en temel iki oyuncusu. Sol bek sıkıntısı olduğunu kabul etmekle birlikte, birinci öncelik olduğunu düşünmüyorum.

ASUS_T00J cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Evet rtaslar son bir saattir inferniorojo denen Club Atletico Independiente forumunda takiliyorum, gorunen o ki Nicolas Tagliafico'yu cok seviyorlar.

Herkes kulubun kalbi, ruhu ve kaptani olan bir herifi nasil boyle ucuza yollariz diye kiziyorlar. 10m isteyen mi dersin, satmayalim isi yokusa surelim diyen mi dersin, Boca/River/Racing'den gitseydi en az 15m olurdu bizim yoneticilerin abv diyen mi...

Zaten 3m'ye aldik 5m'ye satmanin anlami ne diyorlar.

Kimse satilmasini istemiyor ozetle. O yuzden ben artik gelsin istiyorum. Sonucta en iyi onlar biliyorlar.

NICO TAGLIAFICOOOO

kaynak: Tema: Tagliafico - InfiernoRojo.com - Foro

Bu arada adamlarin yakarislari cok komik :D

Infierno Rojo'dan enstantaneler isimli bir baslik acilabilir

Transfer döneminin bitmesine az kaldı sıcak gelişme olursa bugün ve yarın olur son güne kalacağını sanmam

Evet rtaslar son bir saattir inferniorojo denen Club Atletico Independiente forumunda takiliyorum, gorunen o ki Nicolas Tagliafico'yu cok seviyorlar.

Herkes kulubun kalbi, ruhu ve kaptani olan bir herifi nasil boyle ucuza yollariz diye kiziyorlar. 10m isteyen mi dersin, satmayalim isi yokusa surelim diyen mi dersin, Boca/River/Racing'den gitseydi en az 15m olurdu bizim yoneticilerin abv diyen mi...

Zaten 3m'ye aldik 5m'ye satmanin anlami ne diyorlar.

Kimse satilmasini istemiyor ozetle. O yuzden ben artik gelsin istiyorum. Sonucta en iyi onlar biliyorlar.

NICO TAGLIAFICOOOO

kaynak: Tema: Tagliafico - InfiernoRojo.com - Foro
Yoneticleri les galiba baya giydirmisler
Klubun Muslerasi galiba bu adam
Namus meselesine donmus olay.:D

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yoneticleri les galiba baya giydirmisler
Klubun Muslerasi galiba bu adam
Namus meselesine donmus olay.:D

Translate "Truckers" diye cevirmis, galiba lakap koymuslar kamyoncu diye :D

Bi ara dursuna dolmuscu falan denmesi aklima geldi -- Hugo Moyano bakmak istersen

Yoneticileri bu sene sampiyonuz demis Rigoni ile Tagliafico en iyi oyunculariymis satiyolar diye kiziyolar

Bazilari da diyor ki ya bizim baskan uydurmustur Benitez haberi gibi, onu elestirmeyi unutalim diye yalan haber yaptiriyodur :D

Translate "Truckers" diye cevirmis, galiba lakap koymuslar kamyoncu diye :D

Bi ara dursuna dolmuscu falan denmesi aklima geldi -- Hugo Moyano bakmak istersen

Yoneticileri bu sene sampiyonuz demis Rigoni ile Tagliafico en iyi oyunculariymis satiyolar diye kiziyolar

Bazilari da diyor ki ya bizim baskan uydurmustur Benitez haberi gibi, onu elestirmeyi unutalim diye yalan haber yaptiriyodur :D
Son sayfada birisi eşşoğlueşşek demis
Translate oyle cevirdi :D

Ahahah bunlarin baskani politikaciymis, politikaya da kamyoncular sendikasi baskanligindan gecmis

Herif hakikaten kamyoncuymus ahahahahahah Independienteliler kuduruyor

L. SHAW h.o.

İyi Nöbetler :-)

Dursun Özbek: "Uçaklar inmeye başlayacak" ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt