Transfer Nöbeti (ARŞİV 18)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
nicolas-tagliafico-willian-silva-brasil-argentina-friendlies-09062017_mz7ddxfjxina18cls7ucssket.jpg

Macin ozetinde 3 4 kere willian fikonun icinden gecip orta acti leshti o macta

Asamoah sonrasi beni sadece Baba Rahman ve Kenedy tatmin eder, diger ismi gecen oyuncular bir alt seviyede

Ulan hiçbir şey bilmiyosan gidip 1 seneliğine Bedimoyu alırsın Asamoah gelirse yedek sol bekin olur bu sezonlukta idare eder,hadi Rahman kararını anladım adam çok kırıcı bir sakatlık geçirdi de başka adam mı yok

fico 1 kere milli takima alinip 30 dk forma giydi diye iyi topcu varsayimi yapanlar mac ve mac sonrasini da ogrenip sonra gelsinler. bir tane isabetli pas mi atmis yada bir daha girmis mi mesela takima sonraki maclarda ?

Macin ozetinde 3 4 kere willian fikonun icinden gecip orta acti leshti o macta

Adi ustunde Willian, dunya'nin en iyi beklerinin bile icinden gecti, bu Tagliafico'nun sadece videolarini izledim, o brezilya macinda gorebildigim kadar saglam oyuncuya benziyor, basit oynuyor ama yinede riskli transfer, 4-5milyon degmez gibi.

ziegler ile 1 sene sozlesme yapilsin en kotu, bonservisi elindeymis.
en azindan futbolcu, kuafor degil tarik gibi

Sol bek yada açık gelmezse şampiyonluk hayal

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sirf arjantin milli takimda 1 maç oynadi diye oyuncu begenmesek

Adi ustunde Willian, dunya'nin en iyi beklerinin bile icinden gecti, bu Tagliafico'nun sadece videolarini izledim, o brezilya macinda gorebildigim kadar saglam oyuncuya benziyor, basit oynuyor ama yinede riskli transfer, 4-5milyon degmez gibi.

Kiralik geliyorsa gelsin tabi ki bu sene idare eder bizi seneye cl ye gidersek o willian karsisinda olacak cunku :) 4 5m yatirima gerek yok bence bu oyuncu icin.

Asamoah için sol bek yatırımı yapmamak ne tarz bir saçmalık yaw sanki adam hayatı boyunca sol bekti belkide en az sol bekte oynamıştır,Gelecek adamla beraber sol kanatta rahat oynayacak tarzı var

rahman'i sakatlik riskinden dolayi istememek cok sacma. sakatlik riski olmasa ilk 11'i zorlardi chelsea'de zaten.
Kiralayin gitsin, 20 yasinda 20 milyon euro bonservis verilmis bir adamdan bahsediyoruz.
Luku kiralayalim kafa buysa

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mainz 05, eski Galatasaraylı orta saha oyuncusu Jose Rodriguez'i 1 yıllığına İsrail ekibi Maccabi Tel-Aviv'e kiraladı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt