Transfer Nöbeti (ARŞİV 18)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Linnes'in cezalı/sakat olduğu maçlarda kim sol bek oynayacak diye düşünmeyin. İlla sol bek olacak diye bir kural yok.

jWEVLr.png

şeklinde bir asimetrik 3-4-2-1 veya serbest gezici 10 numara rolünde Belhanda ve sahte forvet rolünde (Poldi gibi) Feghouli ile 3-4-1-2 oynarız. Zaten şu an da asimetrik ve maç içerisinde değişen bir dizilişle oynuyoruz.

O nedenle gerçekten kaliteli bir sol bek alınmayacaksa, hiç alınmasın. Haberler Tudor da yönetime bunu söyledi dediğine göre onun kafasında da böyle bir şey var belli ki.
Delik desik ederler bu takimi

asamoah ile ön protokol imzalayın. bu sene için de defansif yönü ağırlıkta olan ortalama bir adamı kiralayın. illa neden bonservisiyle almaya çalışıyoruz. linnes şimdilik iyi ama zorlu maçlarda ne olacak soru işareti. ayrıca sakatlık sorunu vs tek kişi ile gitmez.

XT1650 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Linnes'in cezalı/sakat olduğu maçlarda kim sol bek oynayacak diye düşünmeyin. İlla sol bek olacak diye bir kural yok.

jWEVLr.png

şeklinde bir asimetrik 3-4-2-1 veya serbest gezici 10 numara rolünde Belhanda ve sahte forvet rolünde (Poldi gibi) Feghouli ile 3-4-1-2 oynarız. Zaten şu an da asimetrik ve maç içerisinde değişen bir dizilişle oynuyoruz.

O nedenle gerçekten kaliteli bir sol bek alınmayacaksa, hiç alınmasın. Haberler Tudor da yönetime bunu söyledi dediğine göre onun kafasında da böyle bir şey var belli ki.

Rakipler sol kanadimizi otobana cevirir

jWEVLr.png

Q7 tolga'yla jb geçer

Delik desik ederler bu takimi

Rakipler sol kanadimizi otobana cevirir

Q7 tolga'yla jb geçer

İlk üç maçta çok mu farklı bir dizilişle oynadık? Yine solda Tolga vardı, stoperde Serdar vardı. Hatta bir handikap olarak Feghouli yerine de Rodrigues oynadı. Fernando da 3. stoper gibi Maicon ve Serdar'ın arasına girdi. Mariano sürekli bindirmelerle bekten çok 352 kanadı gibi oynadı. Tolga yine sok çizgideydi. İlk üç maçta rakipler bizi delik deşik edebildiler mi de bu takımı delik deşik etsinler?

Ben şahsen Linnes'i severim geldiğinden beri fikrim değişmedi ama geçen sene Linnes'e demediğini bırakmayanlar, yerden yere vuranlar şimdi onu yazmadım diye (ki zaten mecburen onun oynayamayacağı maçlar için yazmadım) rakipler içimizden geçer diyor.

Mesajımın başında dediğim gibi Asamoah gibi bir oyuncuyu tabii ki isterim ama Tagliafico'yu Asamoah'ı alacağımız paraya almanın neresi mantıklı? Bu adam Linnes'ten çok mu iyi oynayacak?

Son düzenleme:
Trabzonspor, Sosa transferini bitirmek üzere. Milan'a 6 milyon euro, Sosa'ya ise 3 yıl için 15 milyon euro ücret ödenecek. (via @DiMarzio)

Trabzon kafayi yedi galiba

Bu diziliş mantıklı aslında ama orada Tolga değil Rodrigues oynamalı ayrıca Fernando üçlünün içinde Tolga ortada olmalı

Bu diziliş mantıklı aslında ama orada Tolga değil Rodrigues oynamalı ayrıca Fernando üçlünün içinde Tolga ortada olmalı

Benim yazdığıma bile sol tarafı otobana çevirirler demişler ne alakaysa ama bir de savunması Tolga'dan zayıf Rodrigues'i sola yazarsak linç yeriz gibi.

İlk üç maçta çok mu farklı bir dizilişle oynadık? Yine solda Tolga vardı, stoperde Serdar vardı. Hatta bir handikap olarak Feghouli yerine de Rodrigues oynadı. Fernando da 3. stoper gibi Maicon ve Serdar'ın arasına girdi. Mariano sürekli bindirmelerle bekten çok 352 kanadı gibi oynadı. Tolga yine sok çizgideydi. İlk üç maçta rakipler bizi delik deşik edebildiler mi de bu takımı delik deşik etsinler?
Sonra Belhandaya soveriz niye top almiyor diye. Tolga maç içinde ortaya kaydimi Belhanda sola geciyor mecburen ve arkasindan destek gelmedigi için yanliz kaliyor orda. Tolga sadece kagit ustunde sol kanat oynuyor.

Linnes yine defanif olarak toparliyor sol kanadi ama o kadroyla hiç olmaz. Ya Tarik yeniden dogup Balzaretti olarak dunyaya gelecek. Yada solbek transferi yapilacak. Bunun ortayolu yok.

Ali Naci Küçük: Hakan Balta, Göztepe ve Antalyaspor'dan resmi teklif aldı ama Galatasaray'dan 1.25 Milyon Euro aldığı için gitmiyor.

Evlat.

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Doymadınız...
Bunlar aldıkları paraları hak ettiklerini mi düşünüyorlar acaba ciddi ciddi?
Yeter artık yıllarca bu kulübün ekmeğini yedin. Yedin, içtin. Yeri geldi formayı kirletmeden yeri geldi giymeden para kazandın. Kafelerde barlarda sigara tüttürdün, alkolün dibine vurdun.
Elin İtalyanı (Mancini) 1,5 sene ekmek yediği takımdan tazminat almadan gitti. Yıllarca her türlü imkanından faydalandığın kulüpten üstelik başka taliplerin de olmasına rağmen gitmek istemiyorsun. Neden? Çünkü doymadın. Çünkü kazandığın paralar yetmedi.

Yazıklar olsun!!!

Sol bek alamıyorsan kanat al kardeş git Gaitan'ı ikna et. Oynayamıyor takımda, gel bize kral ol. Şl'ye gidicez, şampiyon olucaz uçucaz kaçıcaz bak sana da bu kadar para prim vs de de bir şeyler yani gözüm onu da ben mi söyleyeyim ha?

Yani tribünden bir kaç kolaj, bu sezon attığımız bir kaç organize gol, geçmişe atıfların arından bol 0'lı bir sözleşme öner kabul etmezse adam değil zaten.

Son düzenleme:

Ben şahsen Linnes'i severim geldiğinden beri fikrim değişmedi ama geçen sene Linnes'e demediğini bırakmayanlar, yerden yere vuranlar şimdi onu yazmadım diye (ki zaten mecburen onun oynayamayacağı maçlar için yazmadım) rakipler içimizden geçer diyor.

Mesajımın başında dediğim gibi Asamoah gibi bir oyuncuyu tabii ki isterim ama Tagliafico'yu Asamoah'ı alacağımız paraya almanın neresi mantıklı? Bu adam Linnes'ten çok mu iyi oynayacak?

Tagliafico'yu o paraya al diyen kim ki, onceki mesajimda da belirttim 4-5 milyon degmez diye ama sen 3421 ile cikip Tolga'yi solda oynatirsan rakipler icinden gecer, Modric'i veya Rakitic'i solda oynatmak gibi, ilk 3 maci kazandik diye Tolga her macta ayni performansi gosterecek diye birsey yok, zaten ilk 3 macta soldan dogru durust hucum edemedik, alacagimiz bir maglubiyet sonrasi Tolga yedek kulubeye gecer, Garry sol kanada Feghouli sag kanada.

Son düzenleme:

Bende senden bir kac mesaj önce yazdim, tarik oynayacagina üclü defansa dönerim.
Ancak 3-4-3 oynardim, defansta serdarin yerine daha hizli oldugu icin mariano, orta dörtlünün sag tarafinda rodriguez, sol tarafinda tolga, onlarin önünde solda belhanda sagda feghouli.
Böylece hem defans daha hizli olur, üclü defans icin önemli bir faktör, hemde defansa daha cok yardim eden tolga ile rodriquez oyunda olmus olur.

33462.webp

Bunu deneyebiliriz Rodrigues önde çok başıboş ve yeterli sayılmaz ama geriden daha rahat alan bulabilir.Defansı sorunlu ama işte

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt