Transfer Nöbeti (ARŞİV 18)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tagliafico'yu o paraya al diyen kim ki, onceki mesajimda da belirttim 4-5 milyon degmez diye ama sen 3421 ile cikip Tolga'yi solda oynatirsan rakipler icinden gecer, Modric'i veya Rakitic'i solda oynatmak gibi, ilk 3 maci kazandik diye Tolga her macta ayni performansi gosterecek diye birsey yok, zaten ilk 3 macta soldan dogru hucum edemedik, alacagimiz bir maglubiyet sonrasi Tolga yedek kulubeye gecer, Garry sol kanada Feghouli sag kanada.

Benim anlamadığım ben her maç böyle oynayalım mı dedim? Linnes sakatlanmazsa sezon boyunca maksimum 2 maç kaçırır. Sadece onun yokluğundaki iki maç da Tarık malını sol bek oynatmaktansa bu çok daha iyi bir çözüm diyorum. Mecbur kalmadıkça neden bu dizilişle oynayalım?

Son düzenleme:
Ekli dosyayı görüntüle 17951

Bunu deneyebiliriz Rodrigues önde çok başıboş ve yeterli sayılmaz ama geriden daha rahat alan bulabilir.Defansı sorunlu ama işte
bunun ile isleyen orta sahayi bozarsin, cok fazla degismis olur.
Mariano defansa, tolga yine sola, rodriquez saga.
Tolgayi mümkün oldukca ortadan uzak, fernandoyu mümkün oldukca ortaya yakin oynatmak lazim

bahsi geçen adamlardan belki adriano sağ bek oybnar diğerleri bi halt oynayamazlar bence.
Atiba PSV döneminde çokça oynamıştı Beşiktaşta da oynadı ama yaşlandı artık yine de gerekirse geçer Necip zaten çokça sağ bek oynadı Bilic döneminde.

Medel'i hiç görmedim ama onu da joker olarak aldıkları için kullanabilirler belli olmaz.

Bizim bu seviyede alternatifimiz hiç yok sol bek için.

Aklıma geldikçe sinirleniyorum. Sen sözleşmeni döviz cinsinden yap, yabancı lüks marka arabalara bin, yabancı marka telefon taşı, kıyafetin yabancı olsun ve hatta aranızdan bazıları manitayı bile yabancı seçsin sonra gel yabancı sınırı iste.

Ahlaksızlık.

bunun ile isleyen orta sahayi bozarsin, cok fazla degismis olur.
Mariano defansa, tolga yine sola, rodriquez saga.
Tolgayi mümkün oldukca ortadan uzak, fernandoyu mümkün oldukca ortaya yakin oynatmak lazim

Zaten Fernando daha çok böyle oynuyor biraz stoperlerin içine giriyor,tabiki bu kadar gömülü oynamaz onu sistem gereği yazdım öne açılacaktır,Rodrigues önde bence olmuyor sol ön hariç,Tolgayı sol kanattan ziyade merkezde oynatmak Belhandayı hücumda kullanmak için daha faydalı olabilir bence Tolga merkezde çok verimli olur mu ???? tabi

Son düzenleme:
sa

gördüğüm kadarıyla halen transfer yok.
yazık

Besiktas'in bekleri:

Gokhan Gonul
Caner Erkin
Adriano(hem sagda hem solda oynayabiliyor)

Bizim beklerimiz:

Mariano
Linnes
Tarik

Linnes anca bu takimda alternatif oyuncusu olur. Tarik zaten mecburiyetten kadroda.

Kimse hikaye anlatmasin, sol bek transferi sart, Baba Rahman antrenmanlara baslamis, gitsinler kiralasinlar, ben bir derbi macinda Mariano veya Linnes'in yoklugunda Tarik'i izlemek istemiyorum.

Atiba PSV döneminde çokça oynamıştı Beşiktaşta da oynadı ama yaşlandı artık yine de gerekirse geçer Necip zaten çokça sağ bek oynadı Bilic döneminde.
Medel'i hiç görmedim ama onu da joker olarak aldıkları için kullanabilirler belli olmaz.
Bizim bu seviyede alternatifimiz hiç yok sol bek için.
maalesef bu konuda haklısın.
ama atiba sağ bek olursa otoban olurlar önde q7 var zaten defans ile alakasız.

Besiktas'in bekleri:

Gokhan Gonul
Caner Erkin

Bizim beklerimiz:

Mariano
Linnes
Tarik

Linnes anca bu takimda alternatif oyuncusu olur. Tarik zaten mecburiyetten kadroda.

Kimse hikaye anlatmasin, sol bek transferi sart, Baba Rahman antrenmanlara baslamis, gitsinler kiralasinlar, ben bir derbi macinda Mariano veya Linnes'in yoklugunda Tarik'i izlemek istemiyorum.
Gökhan sisirilen bir balon.
Besiktasin tek avantaji ellerindeki adamlarin Tariga göre beyinleri olmasi.
Ancak, Canerin arkasi yol gecen hani, Gökhani eli ayaga düzgün her kanat oyuncusu bugüne kadar madare etti.

Necipin sağ bek yedeği olduğu kadar Tarık sol bek yedeği olur bence tam bir leş

Besiktas'in bekleri:

Gokhan Gonul
Caner Erkin

Bizim beklerimiz:

Mariano
Linnes
Tarik

bıkmadınız mı beşiktaşla kıyaslamaktan bitmiş gökhan gönülü örnek vermekten bizde biliyoruz şart ama ritmini bozmayın şu takımın linnes gayet iyi bence kiralık bir bek almamız şart onu bizde biliyoruz

Gavat Nacinin laflarını Futbol Arenada girmiş bu gavatlar ne dese oldu bu yıl,Haber mallık kaynıyor gerçi vasat bir transfer yapmayalım diyip Linnesin alternatifini Tarık olarak belirleyeceklerini sanmıyorum kıçlarından uydurmuşta olabilirler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt