Transfer Nöbeti (ARŞİV 18)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cocuklugumda milli maclari ailece toplanarak izlerdik, gencligimde dostlarla icki sofralarinda izlerdik, simdi hanima cocuga caktirmadan rakip takimi tutuyorum, beni bu duruma getiren tüpcünün babasinin Allah belasini versin

bıkmadınız mı beşiktaşla kıyaslamaktan bitmiş gökhan gönülü örnek vermekten bizde biliyoruz şart ama ritmini bozmayın şu takımın linnes gayet iyi bence kiralık bir bek almamız şart onu bizde biliyoruz

linnes şuan iyi oynuyor da büyük maçlarda sorun olabilir gothamdash

defansif yönü zayif

Cocuklugumda milli maclari ailece toplanarak izlerdik, gencligimde dostlarla icki sofralarinda izlerdik, simdi hanima cocuga caktirmadan rakip takimi tutuyorum, beni bu duruma getiren tüpcünün babasinin Allah belasini versin
Hocam bir imparatorlugun cöküsü gibi anlatmissin, bravo.

Yönetimin olmazsa olmazı; Asamoah'a devre arasında veya sezon sonunda Galatasaray forması giydirmek. (BIP Spor)

Bu Tarık, Umut, Hakan gibi adamlar gitmiyorsa 21 kişilik kadroya alacaksın. Maç erken koparsa oyuna alacaksın, millet ıslıklayıp küfredecek, sinirini boşaltacak. 1 dakika sonra oyundan alacaksın. Rencide olacaklar, rezil olacaklar.
Teklif varsa defolun gidin be kardeşim. Ayıptır ya.

Altınordu Başkanı Seyit Mehmet Özkan, 2000 doğumlu yetenekli kalecileri Berke Özer'in transfer görüşmeleri için Londra'da olduğunu açıkladı.

linnes şuan iyi oynuyor da büyük maçlarda sorun olabilir gothamdash

defansif yönü zayif
Takım oyunundaa çok sorun olmaz gothamdash onun eksiğini kapatıyolar benim en çok istediğim cukingen olan asamoahtı ama olmadı bu dönemde. Kesinlikle birini almalıyız ama ali naci düdükün açıklamarı çıkıyo genelde onunda söylediğine göre üst düzey biri olursa alıncakmış. Bunun manası da almıcaz demektir bence. Asamoaha hala üzülüyorum

Tagliafico, Galatasaray'a önerildi. Tudor ise bunu reddetti. Vasat olduğunu düşünüyor.

işte futbolcudan anlayan gerçek bir üstad :ka21:

Asamoah tamam dedikleri gibi yamulurlarsa şaşırmayalım sol bek için

transfer yapmayacaklar gibi

zaten bos transfer yapmasinlar, ama umarim fazla sorun cikmaz cünkü sadece Linnes ile sIkIntI cekeriz gibi (alternatifler zaten cöp)

transfer yapmayacaklar gibi

zaten bos transfer yapmasinlar, ama umarim fazla sorun cikmaz cünkü sadece Linnes ile sIkIntI cekeriz gibi (alternatifler zaten cöp)
CArole iyi kötü idare ederdi planlama leş oldu şimdi baya eleştirilicekler hep bir adama bağlı kaldık evlenme teklifi gibi ısrarlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt