Transfer Nöbeti (ARŞİV 18)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Son Dk: Galatasaray, Karabükspor'un 31 yaşındaki sol bek oyuncusu Latovlevici ile anlaşma sağladı. (TurkFutbol)

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Asamoah bizim için mükemmel olacaktı. Gerektiğinde orta saha olarak da kullanabilecek olmamız Lines'in de kadroda (sağ/sol) olmasıyla takıma inanılmaz bir esneklik katacaktı. Bu yüzden sabırla son güne kadar beklemiş olmamızda sorun yok ama arkadaş o sırada paralel olarak benzer seviyede bir alternatifle neden görüşmezsin? Adam sonuçta sana şart koşmuş, "yerine birini bulursam veririm" demiş. Hiç mi düşünemedik "bu adamların işi ters gider yerine birini bulamazlarsa bana vermezler, son günü beklersem o gün de birini bulamam" diye?!?!

ali naci latovlevici yalanlamisti

Lato gelsin hiç yoktan iyidir, şu an hiç yoktayız maalesef. En azından vasat bir oyuncu

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Latovlevicin yüzünden bir sakatligi varmis galiba, 11 eylülde dönecegi yazilmis.

ORJİNİ sol bek olan sol ayaklı az biraz orta açmayı bilsin bu seneyi idare edeceğiz donk giderse o para latoya verilir yapacak bişey yok...

Balta kalırsa futbol aklınıza sıçam yav o adamdan hala sol bek mi düşünülüyor

keita çok iyi oyuncu, L'pool a çok şey katacak ancak bu sene şampiyon olabileceğinizi düşünmüyorum. Mane konusunda da kimse ne kadar iyi bir oyuncu olduğunun farkında değil.

Mane fiyatını 2-3 kat artırdı. Muazzam bir detay kendisi. Kesinlikle en favorim diyebilirim. Emre Can ile birlikte.

Bu sene PL çok karışık. Herkes şampiyon olabilir. Liverpool'un en büyük artısı, derbileri kazanması. En büyük sorunu küçük takımlara puan vermesi.

Bu sene küçük büyük acımayacağız :D Şampiyonluk için kimse net birşey söyleyemez ama öncelik seneye tekrar ŞL'ye katılmak.

Zaten Klopp'un aklından kesinlikle şampiyon olmalıyız düşüncesi geçmiyor. Tek amaç düzenli olarak ŞL'ye katılmak.

Lato gelirse bu tarz takım da performansını daha da arttırabileceğini düşünüyorum karabük de 3 lü defans oynarken sol çizgiyi tamamen kullanıyordu güzel rotasyon oyuncusu olur asamoah gelene kadar da böyle bir hamle şarttı :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt