Fatih Celik
10 Numara!
- 12 Ocak 2011
- 10.193
- 3.254
- 1.468
Alttakini görmüş olanlar için gayet normal bir fotoğraf.
![]()
Kim bu, futbolcumu ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Alttakini görmüş olanlar için gayet normal bir fotoğraf.
![]()
Almamyayı dünya şampiyonu yapan golü atmıştı üstelikKim bu, futbolcumu ?
Kim bu, futbolcumu ?
Liverpool'dan gayet iyi biliyorum bu söylediğini. Ama bizim taraftarın sabır seviyesi fazla değil.
2 gün sonra en basit hatada küfürler havada uçuşacaktır. Bundan eminim. O çocuklar bu psikolojiyi kaldırabilir mi? Onu bilemiyorum.
abi bu gs sözlükte harbiden fenerliler mi var?perisice dün çöp diyenler olmuş.
burda orda olan arkadaşlar varsa alınmasın ama alayı gerizekalı.behzat uygurun,cem davranın oraya üye olması ayrı rezillik.cem davran,behzat uygur ve benzerlerini foruma toplamak için elimden geleni yapcam.şu şirket işlerini halledeyim de.Onların beyni çöp. Çoluk çocuk dolmuş orası
Latovlevici'yi bosuna tartışıyorsunuz ben yönetimin almak isteyeceğini zannetmiyorum Tudor istese bile , çünkü yönetimin üstünden prim yapabileceği sükseli bir isim değil + Tarık'ı yollayamadık.
Eğer ilgimiz var ise gene boşuna tartışıyorsunuz çünkü konuşulan rakamları görmeden anlamsız olur.
Latov bu takımda şu düzende oynar yararlı da olur , geçen sene oynamazdı , Linnes'e de rekabet olur kadron zenginleşir ama bu yönetimin Donk'ta saçtığı paraları gördükten sonra anlaşma olursa rakamları görmek lazım diyorum.
He 31 yaşında olmasına takılmayın , kaliteli bek oyuncuları 34-35'e kadar oynuyor. Bu adam bizim seviyede ne kadar oynar oynamadan bilemeyiz ama beyni ve futbolcu kumaşı olduğu kesin.
mustafa ceceliKim bu, futbolcumu ?
Haha guleyimde bosa gitmesinmustafa ceceli
Ben az çok tahmin edebiliyorum, 4-3-3 dizilişinde diretir yine kovulurdu.Caner kariyerini Rijkaard'a borcludur. Rusyada forvet arkasi ve sol açik olarak yetersiz gorup bize yollamislardi. Rijkaard bunu beke çekti ve durum ortada.
Atletico macinda yedigi boklar olmasaydi halen bizde oynuyor olurdu. Karaktersiz sey.
Ah ulan Rijkaard'a bu kadroyu verseydik Avrupanin anasini aglatirdik. Her ne kadar keçi inadi yüzünden burda kendini yaktiysa bu kadroyla yapabileceklerini dusunemiyorum bile.